28 / 03 / 2024

Yakacık Mimoza Evleri 'nde yaşam başlıyor! 290 bin TL 'ye!

Yakacık Mimoza Evleri 'nde yaşam başlıyor! 290 bin TL 'ye!

Kartal Yakacık"ta inşa edilen Mimoza Evleri projesinde bu ay sonu konut teslimleriyle birlikte yaşam başlayacak. Projede konut fiyatları 290 bin TL"den başlıyor¦



Denge Yapı tarafından Anadolu yakasının depreme dayanıklı zeminine sahip Yakacık'ta inşa edilen Mimoza Evleri projesinde konut teslimleri bu ay sonu başlıyor. 2009 yılının Mayıs ayında temeli atılan Mimoza Evleri 10 katlı 2 blokta 40 konuttan meydana geliyor. Projenin toplam arsa alanı ise 5 bin metrekare.

Mimoza Evleri'nde fiyatlar 290 bin TL ile 395 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Alanları 150 metrekare olan 3+1'ler 290 bin TL ile 360 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılırken; alanları 170 metrekare olan 4+1'ler 340 bin TL ile 395 bin TL arasında farklılık gösteren fiyatlarla alıcı buluyor. Firma yüzde 50 peşinatla 24 aya kadar yüzde sıfır faizle vadelendirme yapıyor. Buna göre peşinatlar 145 bin TL'den, taksitler ise 6 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mimoza Evleri, Real'e 1, Maltepe Carrefour'a, Devlet Hastanesi'ne ve Adliye Sarayı'na 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Mimoza Evleri"nde fitness center, sauna, kapalı yüzme havuzu, 60 araçlık kapalı otopark, 24 saat güvenlik, yürüyüş parkuru, süs havuzu bulunuyor.

Aydos Dağı'nın eteklerinde inşa edilen proje, 100 yıllık çam ağaçlarının yanıbaşında, mimozalar içinde, tertemiz orman havası, eşsiz deniz ve adalar manzarası içeren bir yaşam sunuyor.

Denge Yapı, Türk ekonomisinin lokomotif sektörü olarak kabul edilen inşaat sektörünün hızlı bir ivme ile yükselişe geçtiği 2004 yılında sektöre girdi.

Denge Yapı'nın ana faaliyet alanı projeli inşaat yapımı. Villa, daire, iş yeri fabrika gibi projelendirilmiş inşaatların yanı sıra kamu kuruluşlarına yol ve altyapı taahhüt işleri de faaliyet alanlarının kapsamında.

Denge Yapı ilk projesi Begonya Evleri'nin temelini Ekim 2004' te İstanbul'un hızla gelişmekte olan Samandıra beldesi sınırları içerisinde attı. Toplam 6 blok 48 daireden oluşan bu projenin anahtarlarını 2006 yılı yazında daire sahiplerine taslim etti.
 

şžirketin ikinci projesi olan 112 dairelik Sümbül Evlerin'in inşasına, İstanbul Büyük şžehir Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Projesi dahilinde pilot bölge seçtiği ve çehresi hızla değişen Kartal ilçesinin Soğanlık mevkiinde 2007 yılı başında başlandı. Sümbül Evler Projesi'nin daireleri, hak sahiplerine Aralık 2008' de teslim edildi.

Denge Yapı gelişen sektörel beklentilere uyum sağlayarak kendisi ile aynı zamanda kurulan birçok firmayı geride bırakarak kurumsallaşma yolunda büyük aşamalar kaydetti.

0216 377 34 78

www.mimozaevleri.net

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön