28 / 03 / 2024

Yakup Karakelle: Her bütçeye uygun ev konsepti üretiyoruz!

Yakup Karakelle: Her bütçeye uygun ev konsepti üretiyoruz!

39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı’na katılan Vefa Holding’in markası Nestavilla Satış Müdürü Karakelle, “Her bütçeye uygun ev konsepti üretiyoruz” dedi.



Vefa Holding markalarından Nestavilla, yeni konut konseptlerini 10-14 Mayıs arasında Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 39. Yapı Fuarı'nda ziyaretçilerine anlatıyor. Nestavilla Satış Müdürü Yakup Karakelle, inşaat süresini minimum seviyelere düşüren, iklim ve mevsim şartlarından etkilenmeyen ön üretimli konut teknolojileri ile çok uygun fiyatlarla ev sahibi olunabileceğini belirtti. 1-8 hafta içinde kurulumu tamamlanan Nestavilla evlerinin uzun yıllar hiçbir bakım gerektirmediğini ve ekstra masrafa yol açmadığını vurgulayan Karakelle "Gereksiz işçilik ve şantiye maliyetlerini ortadan kaldıran ön üretim sisteminin avantajıyla hayalinizdeki eve hayalinizdeki bütçelerle sahip olabilir ve yeni evinizi yıllarca hiç sorun yaşamadan uzun yıllar kullanabilirsiniz" dedi.


Depremde güvenli

Ön üretimli konutlarda esnek yapı malzemeleri kullandıklarını söyleyen Karakelle, "Ahşap ve betonarme binalara göre kat kat daha fazla esneyebilme özelliğine sahip galvanizli hafif çelik yapı profilleri aynı zamanda çok geniş bir yelpazede mimari tasarım esnekliği de sağlıyor" dedi. Ön üretimli yapı teknolojileri ile inşa edilen binaların aynı zamanda hafif olduğunu ifade eden Karakelle, bu özelliğin tüm zeminlerde ve zemini riskli bölgelerde Nestavilla'yı avantajlı konuma taşıdığını belirtti. Karakelle, Nestavilla'nın prefabrike, hafif çelik ve modüler olmak üzere üç ayrı konseptte konut üretimi yaptığını söyledi. Prefabrike sistemde estetik mimari ve teknolojik yaşamı birleştirdiklerini ifade eden Karakelle, hafif çelikte ise güç ve tasarımı buluşturduklarını vurguladı.



Sabah 


Haber PR Ajansı'nda şöyle yer aldı



Vefa Holding güvencesiyle ön üretimli konutlar üreten Nestavilla, doğayla baş başa kalabileceğiniz az katlı çok avantajlı konut çözümlerini 39. Yapı Fuarı’nda tanıtıyor. Ürettiği evlerin her metrekaresinde teknoloji ile tasarımı buluşturan Nestavilla, dilerseniz tüm yaşamınızı, dilerseniz de tatillerinizi ve hafta sonlarınızı bambaşka bir keyfe dönüştürüyor.


Standart konut mimarisine yeni bir yaklaşım getiren Nestavilla, yapı malzemesi ve teknolojisi ile birbirinden ayrılan 3 farklı konut konseptiyle kişilerin hayallerindeki evlere en kısa zamanda ekonomik bir şekilde ulaşmasını sağlıyor.


Az katlı ve tamamı ön üretimli konutlarla istenilen yerde ev sahibi olabilme imkanını veren Nestavilla, modern ya da klasik olsun hayalinizdeki konut tipini hayata geçiriyor. Nestavilla, her bütçeye ve beğeniye uygun seçenekleriyle de cezbediyor.


Vefa Holding markalarından Nestavilla, yeni konut konseptlerini 10 –14 Mayıs 2016 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 39. Yapı Fuarı’nda ziyaretçilerine anlatıyor.


Nestavilla Satış Müdürü Yakup Karakelle, inşaat süresini minimum seviyelere düşüren, iklim ve mevsim şartlarından etkilenmeyen ön üretimli konut teknolojileri ile çok uygun fiyatlarla ev sahibi olunabileceğini belirtti. 1-8 hafta içerisinde kurulumu tamamlanan Nestavilla evlerinin uzun yıllar hiçbir bakım gerektirmediğini ve ekstra masrafa yol açmadığını vurgulayan Karakelle “Gereksiz işçilik ve şantiye maliyetlerini ortadan kaldıran ön üretim sisteminin avantajıyla hayalinizdeki eve hayalinizdeki bütçelerle sahip olabilir ve yeni evinizi yıllarca hiç sorun yaşamadan uzun yıllar kullanabilirsiniz” dedi.


Depreme karşı güvenli yapılar


Ön üretimli konutlarda esnek yapı malzemeleri kullandıklarını söyleyen Karakelle, “Ahşap ve betonarme binalara göre kat kat daha fazla esneyebilme özelliğine sahip galvanizli hafif çelik yapı profilleri aynı zamanda çok geniş bir yelpazede mimari tasarım esnekliği de sağlıyor” dedi.


Ön üretimli yapı teknolojileri ile inşa edilen binaların aynı zamanda hafif olduğunu ifade eden Karakelle, bu özelliğin tüm zeminlerde ve zemini riskli bölgelerde Nestavilla’yı avantajlı konuma taşıdığını belirtti. Karakelle, “Nestavilla ile deprem ve olası tüm afetlerde canınız ve eviniz güvende olur” diye konuştu.


Üç ayrı konut konsepti


Konut modelleri ile ilgili de bilgi veren Karakelle, Nestavilla’nın prefabrike, hafif çelik ve modüler olmak üzere üç ayrı konseptte konut üretimi yaptığını söyledi. Prefabrike sistemde estetik mimari ve teknolojik yaşamı birleştirdiklerini ifade eden Karakelle, hafif çelikte ise güç ve tasarımı buluşturduklarını vurguladı. Üçüncü üretim modeli olan modüler sistemle de evlerin bir günde hazır edilebildiğini kaydeden Karakelle, “Doğayla baş başa kalıp ruhunu dinlendirmek, yaşam enerjisini yenilemek isteyenleri her metrekaresinde kendilerini bulabilecekleri bir evde yaşamaya çağırıyoruz” dedi.




Geri Dön