25 / 04 / 2024

Yalçınlar Grup ürün çeşitlerini artıracak!

Yalçınlar Grup ürün çeşitlerini artıracak!

Yalçınlar Grup, bu yıl ürün çeşitlerinde artışa gidecek. Faaliyetlerini ve hedeflerini anlatan şirket müdürü Cengizhan Yalçın, "Toplamda da 400 bin kaleme yakın ürün satışı gerçekleştiriyoruz.




41 yılı geride bırakan ve tüm hırdavat çeşitlerinin satışını gerçekleştiren Yalçınlar Grup, bu yıl ürün çeşitlerinde artışa gidecek. Faaliyetlerini ve hedeflerini anlatan şirket müdürü Cengizhan Yalçın, "Toplamda da 400 bin kaleme yakın ürün satışı gerçekleştiriyoruz. 


Bu yıl ürün çeşitlerimize yenilerini de eklemeyi planlıyoruz. Ağırlıklı olarak Sivas genelindeki firmalarla çalışıyoruz. Erzincan ve Tokat'a da bazı makine satışları ve servis hizmetleri veriyoruz. Habaş, Dalgakıran, Magmavveld, Rottest, Özmen, Bosch, Altaş, Kama, Osaka, Makita, Yıldız gibi marklarla çalışıyoruz" bilgisini verdi. 

"Kompresörlerden kaynak makinelerine, jeneratörlerden çapa makinelerine, zemin temizleme otomatlarından basınçlı yıkama makinelerine kadar geniş ürün ve servis yelpazesine bir firmayız" ifade diyen Yalçın, "Her çeşit hırdavat malzememiz mevcut. Ayrıca elektrikli ve havalı el aletleri, trans paletler , motorlu testereler, yağlama makineleri gibi birçok ürünün satış ve servis hizmeti veriyoruz. 


Sanayi ve tıbbi gazlar, yangın söndürme tüpleri satışı ve dolum hizmeti, trafik işaretleri ve iş güvenliği ekipmanları, çim biçme makineleri, köpük tankları ve kimyasalları satışı yapıyoruz" dedi. 


Ticari Hayat


Geri Dön