19 / 04 / 2024

Yalıtımın Mavi Yüzü sergisi Kent Meydanı AVM’de sergileniyor!

 Yalıtımın Mavi Yüzü sergisi Kent Meydanı AVM’de sergileniyor!

Bennu Gerede’nin, enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratmak için çektiği fotoğrafların yer aldığı “Yalıtımın Mavi Yüzü” sergisi, Kent Meydanı AVM’de sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor




Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede’nin, enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratmak için çektiği fotoğrafların yer aldığı “Yalıtımın Mavi Yüzü” sergisi, Kent Meydanı AVM’de sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bugüne kadar yaklaşık 2 bin sanatseverin izlediği sergi, 31 Aralık 2012 tarihine kadar devam edecek. 


Sürdürülebilir bir dünya için ‘ısı yalıtımı’nın önemine dikkat çekmek ve toplumu yalıtım konusunda bilinçlendirmek için gerçekleştirilen “Yalıtımın Mavi Yüzü” fotoğraf sergisi, Kent Meydanı AVM’de devam ediyor. Dow Chemical, Kalekim ve Mardav ortaklığıyla kurulan Blue’Safe Mavi Kale’nin düzenlediği sergide, “Yalıtımın Mavi Yüzü” projesi kapsamında ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede’nin çektiği fotoğraflar ve aynı konseptle hayata geçirilen fotoğraf yarışmasının dereceye giren eserleri yer alıyor. Kent Meydanı AVM’de 3 Aralık’ta başlayan sergiyi her gün ortalama 100-150 kişi ziyaret ediyor. Bugüne kadar yaklaşık 2 bin sanatseverin izlediği sergi, -3 Katı'ndaki Sanat Galerisi'nde 31 Aralık’a kadar devam edecek. Sergide yer alan Bennu Gerede’nin çektiği fotoğraflarda, binalarda kullanılan yalıtım malzemeleri, kimi zaman bir şezlong, kimi zaman bir kaykay kimi zaman da bir köpek kulübesi olarak karşımıza çıkıyor. Yalıtımın hayatın her anında olduğunu vurgulamayı amaçlayan fotoğrafların, mavi ısı yalıtım levhalarına basılmış olarak sergilenmesi izleyicilere farklı bir sanatsal deneyim de yaşatıyor.



Geri Dön