25 / 04 / 2024

Yap-sat değil, yap-yaşat  felsefesi ile projeler üretilmeli!

Yap-sat değil, yap-yaşat  felsefesi ile projeler üretilmeli!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, genel kabulün aksine yap-sat değil, yap-yaşat felsefesiyle projeler hayata geçirdiklerini ve bu felsefe ile projeler üretilmesi gerektiğini söyledi.



AND Gayrimenkul ilk konut projesi için Kartal’ı seçti. AND Pastel projesinde 1.250 konut hayata geçirdiklerini belirten AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, genel kabulün aksine yap-sat değil, yap-yaşat felsefesiyle projeler ürettiklerini açıkladı. 

 

AND Gayrimenkul ilk konut projesi için Kartal’ı seçti. AND Pastel projesinde 1.250 konut hayata geçirdiklerini belirten AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, genel kabulün aksine yap-sat değil, yap-yaşat felsefesiyle projeler ürettiklerini  ve  insan ihtiyaçlarına odaklanarak proje geliştirdiklerini söyledi. 

 

YENİ NESİL MAHALLE
AND Pastel, 7 blok ve 1250 konuttan meydana geliyor.  AND Pastel ile özlem duyulan eski mahalle yaşamını Kartal’ın  yeniden canlandırdıklarını belirten Usta, teslimlere de Haziran 2018’de başlayacaklarını da sözlerine ekledi. 

 

ÖNCE YAŞA SONRA ÖDE
AND Pastel’in son etabında da satışlar başladı. İlk etap teslimleri Haziran 2018’de, son etap teslimleri ise Aralık 2018’de başlayacak projenin kredi ödemeleri ise Ocak 2019’a ertelenebiliyor.


Geri Dön