23 / 04 / 2024

AND Pastel projesi

AND Pastel projesi

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiği firması AND Gayrimenkul'ün geliştirdiği AND Pastel'de satış devam ediyor.

Yap-sat değil, yap-yaşat  felsefesi ile projeler üretilmeli!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, genel kabulün aksine yap-sat değil, yap-yaşat felsefesiyle projeler hayata geçirdiklerini ve bu felsefe ile projeler üretilmesi gerektiğini söyledi.

Kartal AND Pastel Konutları ödeme bilgisi!

Kartal AND Pastel Konutları ödeme bilgisi kapsamında 60 ay sıfır faizle ve 120 ay 0,55 faizle ödeme imkanı sunuluyor...

AND Pastel Projesi 2017 güncel fiyat tablosu!

45 bin metrekare alan üzerinde yükselen AND Pastel projesi ''Yeni Nesil Mahalle'' sloganıyla tanıtılıyor. 2018 yılında teslimleri yapılacak olan AND Pastel projesinde ödemelere 2019 yılında başlanabiliyor...

AND Pastel Rezidans satış fiyatları!

AND Pastel Rezidans satış fiyatları 316 bin TL'den başlıyor. AND Gayrimenkul imzası taşıyan AND Pastel projesinde ilk teslimler 2018 yılında yapılacak...

AND Pastel Esentepe ödeme kampanyası 2017!

AND Pastel Esentepe ödeme kampanyası 2017 kapsamında 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. AND Pastel Evleri daire fiyatları 316 bin TL'den başlıyor...

AND Pastel güncel satış fiyatları!

AND Pastel fiyat listesi peşin ödemelerde minimum 425 bin TL'den başlıyor. İlk etap teslimlerinin 2018 yılının Haziran ayında yapılması planlanan projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor:..

AND Pastel, Avrupa'nın en iyisi oldu!

AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel 2016’ya damgasını vurdu. Türkiye’nin en iyi konut projesi seçilen AND Pastel’in başarıları ülke sınırlarını aştı, “Konut Peyzaj Mimarisi” kategorisinde Avrupa’nın en iyisi oldu.

AND Pastel projesi için 4 bin talep toplandı!

Anadolu Grubu'nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, ilk konut projesi AND Pastel'i Kartal'da hayata geçiriyor. Henüz lansmana çıkmadan ilgi ile karşılanan AND Pastel için 4 binin üzerinde talep toplandı.

AND Pastel Kartal fiyat listesi!

AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Pastel projesinde daire fiyatları 372 bin TL'den başlıyor. Projenin teslim tarihi Haziran 2018 olarak belirlendi.

AND Pastel projesi Haziran 2018'de teslim!

AND Pastel projesi Haziran 2018 yılında teslim ediliyor. Kartal'da Efes Pilsen Fabrikası'nın yerine yapılan AND Pastel Evleri projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Kartal AND Pastel Evleri fiyatlar!

Kartal AND Pastel Evleri'nde daireler Haziran 2018 tarihinde teslim ediliyor. 1.200 konutun yer aldığı AND Pastel Evleri projesinde ofis ve mağaza alanları da olacak...

AND Pastel’in ön talep sayısı 1.400’ü aştı!

AND Gayrimenkul, yeni konut projesiAND Pastel ile Kartal bölgesine farklı bir renk katmaya hazırlanıyor. Bölgenin en büyük ölçekli konut projelerinden biri olacak AND Pastel yoğun ilgi uyandırdı.

AND Gayrimenkul Pastel Kartal teslim tarihi!

AND Gayrimenkul Pastel Kartal projesinde fiyatlar 295 bin liradan başlayarak değişiyor. AND Pastel Kartal projesinde 1.200 daire, ofis ve mağaza alanları bulunuyor...

AND Gayrimenkul Pastel proje fiyatları!

AND Gayrimenkul Pastel projesinde teslimler Haziran 2018 yılında yapılıyor. İstanbul Kartal'da inşa edilen AND Pastel projesinde konut, mağaza ve ofis alanları yer alıyor...

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu devam ettirecek güzel anlar yaşanıyor. AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

AND Pastel'de 0.99 faiz fırsatı!

AND Gayrimenkul'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel yatırımcılarına 120 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

AND Pastel’de 'Taşın düşün' dönemi başladı!

AND Gayrimenkul, Temmuz 2018’de yaşamın başladığı konut projesi AND Pastel’de kiracı olarak yaşamaya başlayanlara, kiralarını birikime dönüştürerek ev sahibi olma imkanı sağlıyor.

AND Pastel Çocuk Meclisi yeniden kuruldu!

AND Gayrimenkul, 2018 yılının Temmuz ayında yaşamın başladığı ve İstanbul Kartal’da hayata geçirdiği konut projesi AND Pastel’de, geçen sene ilkinin düzenlendiği ‘’AND Pastel Çocuk Meclisi’’ni yeniden kurdu.

AND Pastel'den Şubat kampanyası!

AND Gayrimenkul, İstanbul Kartal’da hayata geçirdiği konut projesi AND Pastel’de Sevgiler Günü’ne özel kampanyası devam ediyor. 

AND Pastel'den büyük gayrimenkul kampanyasına destek!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe başlayan büyük kampanyaya AND Pastel projesi ile dahil oluyor.

AND Pastel Projesi daire fiyatları!

AND Pastel Projesi daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. AND Pastel Evleri'nde cazip ödeme şekilleri sunuluyor...

Esentepe AND Pastel ne zaman teslim?

AND Pastel projesi İstanbul Kartal Esentepe'de hayata geçiriliyor. Peki Esentepe AND Pastel ne zaman teslim edilecek?

AND Pastel Esentepe güncel fiyatlar!

2 etap şeklinde yükselen AND Pastel projesi 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. AND Pastel Esentepe güncel fiyatlar 360 bin TL'den başlıyor.

AND Pastel Evleri yeni fiyat listesi!

AND Pastel Evleri yeni fiyat listesi 360 bin TL'den başlıyor. AND Pastel projesi iki etap olarak İstanbul Kartal'da inşa ediliyor...

2017 AND Pastel ev fiyatları ne kadar? 

AND Gayrimenkul tarafından inşa edilen AND Pastel projesi 2 etap şeklinde tasarlanıyor. Proje 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. Peki 2017 AND Pastel ev fiyatları ne kadar? 

AND Pastel projesi Haberi

AND Pastel projesi

Metroya yürüme mesafesinde yer alan AND Pastel, 7 blok ve 1243 konuttan meydana geliyor. Özlenen mahalle yaşamını, yeni nesil ihtiyaçlara göre yeniden kurgulayan sitenin içinde sağlık kurumundan, markete, okul öncesi eğitim kurumundan, restoran, eczane, kafe ve güzellik merkezine kadar bir mahallenin ihtiyaç duyacağı tüm ticari alanlar yer alıyor. 

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre 30 bin metrekare peyzaj alanı ile yaklaşık 72 adet basketbol sahası kadar büyük bir peyzaj alanına sahip projede, yüzde 30 oranında doğal toprak korunuyor.

Alman HPP Architects tarafından tasarlanan AND Pastel, Sign of the City Awards-‘Türkiye’nin En iyi Konut Projesi’ ve European Property Awards- 'Avrupa’nın En iyi Peyzaj Mimarisi’ de dahil olmak üzere 8 farklı ulusal ve uluslararası ödülün sahibi.

Web: