25 / 04 / 2024

AND Pastel projesi için 4 bin talep toplandı!

AND Pastel projesi için 4 bin talep toplandı!

Anadolu Grubu'nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, ilk konut projesi AND Pastel'i Kartal'da hayata geçiriyor. Henüz lansmana çıkmadan ilgi ile karşılanan AND Pastel için 4 binin üzerinde talep toplandı.



Anadolu Grubu'nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, ilk konut projesi AND Pastel'i Kartal'da hayata geçiriyor. 


Anadolu Grubu'nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, ilkkonut projesi AND Pastel'i Kartal'da hayata geçiriyor. Deniz ve ada'manzarasına sahip olan proje Kartal'da yer alan Anadolu Grubu'nun eski üretim tesislerinin 45 bin metrekarelik kısmı üzerinde kuruluyor. Farklı kimliklere sahip 7 farklı bloktan oluşan AND Pastel'de, 1+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde 1.200 konut bulunuyor. Henüz lansmana çıkmadan ilgi ile karşılanan AND Pastel için 4 binin üzerinde talep toplandı. Bu talebe cevap verebilmek için lansman ile birlikte 3 blok satışa açıldı. Haziran 2018 tarihinde teslimlerin yapılacağı projede, yüzde 1 KDV avantajı, 48 ay yüzde 0 faiz yanı sıra yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olma şansı sunuluyor. 


AND Pastel'de özlem duyulan mahalle yaşamı yeni nesil bir anlayışla yeniden yorumlanıyor. Yakın zamanda lansman toplantısı gerçekleştirilen proje aynı zamanda Kartal'ın en büyük konut projelerinden biri olacak. Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Kartal'da, Anadolu Grubu'nun eski üretim tesislerinin yerinde, sektöründe genel kabul görmüş SAT-YAP modeline, YAP-YAŞAT felsefesi ile yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. 


AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, temelleri sosyolojik ve ekonomik analizler, araştırmalar ve uzman görüşleri üzerine atılan AND Pastel ile ilgili açıklamalarda bulundu. İnsanların ve bölgenin gerçek ihtiyaçlarını analiz etmek amacıyla 9 firma ile 11 farklı araştırma yaparak yola çıktıklarını belirten Usta; "Yaptığımız araştırmalar sonucunda, in- sanların bir taraftan sıcak mahalle yaşamına özlem duyarken, diğer taraftan da ihtiyaçlarınının farklılaştığını gördük. Geçmiş ve günümüz arasındaki ilişkiden ilham alarak AND Pastel'de yeni nesil bir mahalle kurguladık. AND Pastel'de iyi bir yaşamın güvencesi olacak alanlar tasarladık. Çünkü biliyoruz ki, iyi yaşamlar kaynağını iyi mekanlardan alır" dedi. AND Pastel, İstanbul'un ana ulaşım akslarından E -5'in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan konumu ile, şehir merkezinden uzaklaşmadan, şehrin karmaşasından kaçmak isteyenlere sakin bir hayat vadettiğini aktaran Usta, "Orta ölçekli bir mahalle büyüklüğüne sahip AND Pastel ile Kartal'da rengarenk bir yaşam kuruluyor. İçinde yer alacak küçük bir markalı sağlık kurumundan, okul öncesi eğitim kurumuna, alışveriş alanlarından, yeme - içme alanlarına, kullanıcılarına ve çevresine değer katmayı hedefliyor" dedi. 


Usta, adalar ve deniz manzarasının yanı sıra doğaya açılan bahçeleri ile AND Pastel, yeşili ve maviyi bir araya getirdiğini söyledi. 


Geliştirme aşamasında sadece binaların dış cephesine odaklanmadıklarını, asıl yaşam alanları olan daire içlerini de en ince detayına kadar düşünerek tasarladıklarını ifade eden Usta, "En uygun çözümü geliştirebilecek mimarın seçimi için de bir yarışma düzenledik. Dünyaca ünlü 5 mimarlık ofisinin katılım gösterdiği bu yarışma sonucunda, HPP Architects ile çalışma kararı aldık. 


Peyzaj mimarlarından Martha Schvvartz Partners tarafından tasarlandı ve 'Açıkhava Odaları" konsepti ile sosyal alanlar ile evimizin odaları doğanın içine taşınıyor olacak. Sosyal yaşamın ortasında, açıkhavada mahremiyet sağlayan bu yaklaşım, kullanıcılarına farklı bir deneyim yaşatacak" dedi. 


Dünya



Web: http://andpastel.com/


Geri Dön