20 / 04 / 2024

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu devam ettirecek güzel anlar yaşanıyor. AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.



Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul tarafından hayaata geçirilen AND Pastel’de de komşuluğu ve bu zor günlerdeki dayanışmayı sürdürecek güzel anlar yaşanıyor. AND’nin eski mahalle ve komşuluk alışkanlıklarını bugünlere taşımak amacıyla ‘’Yeni Nesil Mahalle’’ mottosuyla Kartal’da yapımı tamamlanan AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

 Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

Kartal’ın en büyük ölçekli projeleri arasında yer alan AND Pastel’in sakinleri, evlerinde geçirdikleri bu zorlu günlerde, komşuluk ilişkilerini unutmadılar. Yan yana olamasalar da birbirlerine destek olacakları bir etkinlik ile evlerinin balkonlarından buluştular. Site sakinlerinden DJ Canberk KIR’ın balkon konserine tüm site sakinleri evlerinden eşlik ederek katıldılar.

Site sakinleri ile birlikte bu etkinliğe online olarak katılmak isteyenler için de AND Gayrimenkul’ün sosyal medya hesaplarından canlı yayın açtı.

AND Pastel’de yaşayanlar birbirlerini desteklerken, sağlık çalışanlarını ve kendileri için dışarıda olan tüm ekiplere de alkışlarıyla teşekkür etti.


Geri Dön