20 / 04 / 2024

AND Pastel’de daire alana balkon hediye!

AND Pastel’de daire alana balkon hediye!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen AND Pastel’de ‘’Açık Hava Günleri’’ başladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile 2+1 veya 3+1 dairelerden birini alana bahçe veya balkon hediye ediliyor.



Yapılan araştırmalar sonucunda koronavirüs sonrasında evde vakit geçirme sürelerinin artmasıyla beraber tüketici alışkanlıklarında değişiklik ortaya çıktı. Ev içinde aile bireylerinin günlük iş ve eğitim hayatlarını sürdürebilecekleri özel, kişiselleştirilmiş alan ihtiyacı ile beraber yaşam alanları genişliyor. Evde geçirilen uzun zamanı daha keyifli hale getirebilecek deniz manzaralı, bahçeli, çatı katı, teraslı ve balkonlu daire arayışı ortalama 2,5 kat arttı.

AND Pastel mevcut proje özellikleri ile bu ihtiyaçları karşışamak için İstanbul Kartal’ın en büyük ölçekli konut projelerinden biri haline geldi. 30 bin metrekare peyzaj alanı, açık ve kapalı sosyal aktivite olanakları ile siteden çıkmadan sosyalleşmeye imkanı sağladı. Proje içerisinde market, okul öncesi eğitim kurumu, kuaför, pastane, ATM gibi alanlar bulunuyor. Ayrıca projede alanında dairelerin geniş balkon veya bahçeleri de evden çalışanlar için bir ofis, çocuklar için oyun alanı, keyifli vakit geçirmek isteyenler için de bir dinlenme alanı gibi günlük özel yaşamda kişisel sosyal alanların yaratılmasına imkan sunuluyor.

AND Gayrimenkul, AND Pastel projesindeki bu özel yaşamı, avantajlı da bir kampanya ile destekliyor. ‘’Açık Hava Günleri‘’ kapsamında 2+1 ve 3+1 daire alana, 17 metrekaye varan bahçe veya balkon hediye ediliyor. Hemen teslim, seçili 15 daire ile sınırlı olan kampanya kapsamında, satın alınan dairenin bahçe veya balkon net metrekaresi, dairenin brüt metrekaresinden düşürülerek indirimli fiyatıyla alıcılarını bekliyor.

www.andpastel.com


Geri Dön