29 / 03 / 2024

Yapı Decoor Ankara Fuarı kapılarını açtı!

Yapı Decoor Ankara Fuarı kapılarını açtı!

CYF Fuarcılık tarafından organize edilen 8. Uluslararası Yapı Decoor Ankara İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı, ATO Congresium'da açıldı. Fuarda en çok ilgiyi ise, kendi kendini taşıma özelliği olan prefabrik evler gördü.




Yapı Decoor  Ankara  Fuarı, kapılarını açtı. Fuarda en çok ilgiyi ise, kendi kendini taşıma özelliği olan prefabrik evler gördü. CYF Fuarcılık tarafından organize edilen 8. Uluslararası Yapı Decoor Ankara İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı, ATO Congresium'da açıldı. 


Fuara, Ankara ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye'den yaklaşık 200 firma katıldı. Fuarın en çok ilgi gören ürünlerinden biri ise, TNR Yapı Prebarik'in ürettiği akıllı evler oldu. 


Akıllı evler kamyonetin içine kendi kendilerini yükleme ve kurma özelliğine sahip. Prefabrik evlerin uzaktan kumandayla iki parçaya bölünerek kendilerini kamyonetin içine park ettiklerini anlatan TNR Yapı Prebarik Şirket Müdürü Taner Gürcantaş, evlerin özellikle, savunma sanayi alanında, afet ve sahra bölgelerinde tercih edildiğini söyledi. 


HaberTürk Ankara




Geri Dön