19 / 04 / 2024

Yapı Fuarı-Turkeybuild başladı!

Yapı Fuarı-Turkeybuild başladı!

27. kez düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild, Congressium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı. Fuar, yapı malzemesi sektöründeki firmaları, mimarları, mühendisleri, müteahhitleri, meslek odalarını bir araya getiriyor.



Yem Fuarcılık tarafından düzenlenen 27. Yapı Fuarı-Turkeybuild, yapı malzemesi sektöründeki firmaları, mimarları, mühendisleri, müteahhitleri ve meslek odalarını bir araya getiriyor.  


Yaklaşık 12 bin metrekarelik alanda, 200'den fazla katılımcı firmanın binlerce ürününün sergilendiği fuarda, yapı ve inşaatla ilgili yeni teknolojiler tanıtılıyor. Fuarda; merpen, asansör, arıtma, asma tavan sistemleri, banyo ve mutfak donanımları, beton, harç, sıva, cephe, çatı, peyzaj, döşeme, duvar, cam, iskele, kalıp ve ekipmanları, panjur, stor, jaluzi, mobilya, kapı, boru, boya, elektrik, aydınlatma, enerji, güvenlik, ısı, su, ses ve yangın yalıtımı, sauna ve yüzme havuzları, prefabrike elemanlar, nalburiye, bilgisayar yazılımları,  müteahhitlik hizmetleri, iş makineleri ve el aletleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. 


Katılımcılara KOSGEB desteği 


Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), fuara katılacak firmalara hibe ve desteklerin en üstünde yer alan "Uluslararası İhtisas Fuarı" kategorisinden yararlanma fırsatı sunuyor. KOSGEB'e üye olan KOBİ'lere verilen destek kapsamında, katılımcıların 50 metrekareye kadar kullanacakları alanlarda, metrekare başına uygulanan 120 liralık katılım bedeli KOSGEB tarafından karşılanıyor. 


Fuar, 26 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak. 



AA




Geri Dön