26 / 04 / 2024

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Etkinlikleriyle Sektöre Yön Verecek!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Etkinlikleriyle Sektöre Yön Verecek!

Bulunduğu bölgenin en büyük uluslararası buluşma noktası Yapı Fuarı –Turkeybuild İstanbul, 2022 yılında 44’üncü kez kapılarını açıyor. 



Bulunduğu bölgenin en büyük uluslararası buluşma noktası Yapı Fuarı –Turkeybuild İstanbul, 2022 yılında kapılarını 23 Mart’ta 44’üncü kez açacak.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Yapı Fuarı, girişim ekosisteminin yeni ürünleri ve hizmetleri ilş başta olmak üzere sektör temsilcilerini güçlü ve yön veren etkinliklerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Ülke ekonomisinin taşıyıcı sektörleri amacıyla fuarlar yapan Hyve Group, her sene binlerce yabancı yatırımcıyla yerli iş ortaklarını buluşturuyor. Türkiye’nin yurt dışına hizmet ihraç gerçekleştirdiği yapı ve inşaat sektörleri için markalar, Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da bir araya gelemek için hazırlanıyor.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Etkinlikleriyle Sektöre Yön Verecek!

BDT ülkeleri, Balkanlar, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise 5. sırada yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, yalnızca ekonomik katkısı ve etkisi ile değil, fuar boyunca düzenlenen etkinliklerle de sektörün gelişim alanlarına yön veriyor.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, katılımcılarına sağladığı benzersiz ihracat olanaklarının yanı sıra piyasa profesyonellerinin güncel bilgi alışverişi gerçekleştirebilmeleri için de ideal bir platform görevi üstleniyor.


Geri Dön