19 / 04 / 2024

Yapı Kataloğu 2014’ün basılı versiyonu çıktı!

Yapı Kataloğu 2014’ün basılı versiyonu çıktı!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1973 yılından bu yana düzenli olarak yayımlanan, Türkiye’nin en kapsamlı ürün ve malzeme kataloğu, yapı dünyasının başvuru kaynağı “YAPI KATALOĞU”nun 2014 basılı versiyonu yayımlandı.



Kataloğun yeni versiyonu her yıl olduğu gibi bu yıl da 6-10 Mayıs tarihleri arasında 37. YAPI FUARI – TURKEYBUILD İSTANBUL’DA tanıtılacak.

 

YAPI KATALOĞU, websitesi, mobil uygulamaları, e-katalog ve basılı versiyonundan oluşan dört platformlu yapısıyla binlerce malzeme, ürün ve firma bilgisine istenilen yerden ulaşma olanağı sağlayan tek platform.

 

Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından yayımlanan ve yapı sektörünün en kapsamlı ürün, malzeme kaynağı, YAPI KATALOĞU’nun 2014 yılı basılı versiyonu yayımlandı. Türk yapı sektöründeki malzeme ve ürünleri bütün ayrıntılarıyla tüketicilere tanıtmayı amaçlayan YAPI KATALOĞU, 37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da sektör profesyonellerine sunuluyor. fuarda yer alan bütün firma ve malzemeleri kapsayan katalog,bu bilgilere yıl boyunca erişim imkânı da sağlayacak.

 

YAPI KATALOĞU, 2014 yılında dört platformlu yeni yapısıyla (basılı katalog, web sitesi, mobil uygulamalar ve e-katalog) binlerce malzeme, ürün ve firma bilgisine istenilen yerden ulaşma olanağı sunarken, kullanıcılara aradığı ürünü, aynı sayfada yer alan farklı marka ve modeller arasından seçme şansı veriyor. Ürün tabanlı bir sıralama sistemine sahip olan katalogda ürünler türüne veya markasına göre bulunabildiği gibi benzer ürünler bir arada görülerek karşılaştırma yapılabiliyor.


İnternet ve mobil platformlar üzerinden ulaşım kolaylığı

Her an kullanıcının elinin altında bir başvuru kaynağı olarak planlanan YAPI KATALOĞU’na internet üzerinden de ulaşmak mümkün. www.yapikatalogu.com sitesinde ürünlerin broşürleri, teknik ayrıntıları, CAD blokları, renk kartelaları ve ürün videoları gibi özellikler yer alıyor ve aranan malzeme ile hizmete, kullanım alışkanlığına göre en etkin şekilde ulaşılabiliyor. Aynı zamanda katalogda yer alan tüm firmaların ürün, hizmet, marka ve iletişim bilgilerine www.yapikatalogu.com sitesinde yer veriliyor.

 

www.yapikatalogu.com ve YAPI KATALOĞU’nun iPhone, iPad ve Android uygulamaları sayesinde 2.000’i aşkın firmanın iletişim bilgilerine, hizmetlerine, ürün fotoğraflarına, uygulama detaylarına ve broşürlerine online ulaşılabiliyor. yapikatalogu.com sitesinin aylık tekil kullanıcı sayısı 80.000’nin üzerinde. 2011 yılında açılan mobil uygulamaların 50.000’i aşkın kullanıcısı bulunuyor.

 

Mobil uygulamada her bir ürünün tanıtım metinleri, kullanım alanları, teknik özellikleri ve uygulama detay ve fotoğraflarıyla yer alıyor. Ayrıca YAPI KATALOĞU’nda aranan ürüne dair detaylı bilgi almak için mobil uygulamada yer alan “Detaylı Bilgi / Teklif Talep Formu” doldurularak sistem üzerinden ilgili firmayla iletişime geçilebiliyor.



Geri Dön