28 / 03 / 2024

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 



Yapı sektöründe; firmaları, tasarımcıları ve mimarları, iç mimarları, yapı profesyonellerini ve işverenleri buluşturan Yapı Kataloğu’nun yenilenen platformu Yapı Kataloğu Etkinlikleri yayında. Yapı Kataloğu, sektörün nabzını tutmaya, farklı kurgulardaki etkinliklerine yenilerini dahil ederek devam ediyor. Platform sayesinde yapı sektörü aktörlerinin birbirine ulaşması daha kolay olurken profesyonellerin aralarında geliştirilecek iletişim olanakları çoğalıyor. 

Yapı Kataloğu Etkinlikleri, bir taraftan Yapı Kataloğu’nun süregelen etkinlik kurgularını sürdürürken diğer yandan 6 yeni etkinlik kurgusuyla platformu daha da zengin hale getiriyor. Platform aracılığıyla yaklaşan etkinlikleri aramak ve takip etmek daha kolay olurken önceki etkinlik arşivi de sektöre erişilebilir bir kaynak olarak sunuluyor.

Platform ile Yapı Kataloğu’nun yeni etkinlikleri Malzeme Trendleri Podcast Serisi, İpucu Etkinlikleri, Yapı Sektörü Pazarlama Etkinlikleri, Kapalı Oda Etkinlikleri, Mimar-İşveren Buluşmaları ile Uzmanlar Heyeti Etkinlikleri de uygulamaya konuluyor. Bunun ile beraber Yapı Kataloğu bünyesinde yapılan Firma Webinarları, Yarışmalar, Röportajlar, Instagram Take Over ile Fiziksel Etkinlik ve Lansmanlar geçmiş etkinlik arşivleriyle birlikte platformda bulunuyor. 

Yapı Kataloğu’nun Etkinlikler sekmesinden veya  yapikatalogucom/etkinlikler adresinden ulaşılabilen platformun kullanıcı dostu arayüzü, etkinliklerin tümünü etkinlik kategorisine, kullanıcının ilgi alanına, konuşmacı ismi veya anahtar kelimelere göre arama yapmayı, ilgili diğer etkinliklere ulaşmaya yardımcı oluyor.

Yapı Kataloğu nda yapı sektörü için yeni etkinlik!  

 

Yapı Sektörü İçin 6 Yeni Etkinlik

Yeni arayüzle birlikte hayata geçecek yeni etkinliklerin detayları şöyle: 

Malzeme Trendleri Podcast Serisi: Yapı malzemesi odağında uzman akademisyenlerin ve proje müdürlerinin konuk olduğu, Türkiye yapı sektöründe malzemenin konuşulduğu podcast serisidir. 

İpucu Etkinlikleri: Belirli konseptler çerçevesinde yapı malzemelerinin uygulamasına yönelik özelleşmiş bilgilerin ve detayların firma yetkilileri tarafından paylaşıldığı etkinlik serisidir. 

Yapı Sektörü Pazarlama Etkinlikleri: Yapı sektöründe pazarlamaya dair trendlerin konuşulacağı, uluslararası pazarlama uzmanlarının konuk olacağı ve deneyimlerin paylaşıldığı etkinlik serisidir. 

Kapalı Oda Etkinlikleri: Yapı malzemesi firma yetkililerinin, mimar veya iç mimarlarla sanal odalarda belirli sürelerde birebir görüşme imkanı bulacağı etkinliklerdir. 

Mimar - İşveren Buluşmaları: Mimarların projelerini sunduğu, işverenlerin dinleyip projeleri yorumladığı etkinlik serisidir. 

 Uzmanlar Heyeti Etkinlikleri: Yapı Kataloğu Uzmanlar Heyeti’nde yer alan uzmanlara gelen soruların cevaplandığı etkinlik serisidir. 

Yapı Sektörü Pazarlama Etkinlikleri’nin İlk Konuğu: Steven Kleber

Yapı Kataloğu nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı Sektörü Pazarlama Etkinlikleri’nin ilk oturumunun konuğu Steven Kleber. Steven Kleber’in kurucusu olduğu Kleber & Associates yapı malzemeleri sektöründe, satış ve pazarlama alanında danışmanlık faaliyetinde bulunuyor. Kleber, yapı malzemesi firmalarının marka planlaması, yapı sektörü profesyonellerine ulaşması, pazarlamanın nasıl yapılması gerektiği ve satış kanallarının kullanımı konularındaki deneyimi ile Yapı Kataloğu Yapı Sektörü Pazarlama Etkinlikleri’nin ilk oturumunun konuğu oluyor. 

13 Ağustos Cuma günü saat 16.30’da yapılacak etkinliğin başlığı “Driving Brand Growth Through Sales & Marketing Alignment”. Kleber, satış ve pazarlama arasındaki farkın nasıl oluştuğu, pazarlama ve satış kanallarının birbirine bakışı ve iki tarafın uyumu yakalaması ile satışların artması başlıklarında çevrimiçi bir oturumda yapı sektörü profesyonelleri ile buluşacak. Etkinliğin dili İngilizce olacak. Etkinlik sırasında İngilizce-Türkçe simültane çevirisi yapılacak. 

Malzeme Trendleri Podcast Serisi’nin İlk Konuğu: Mine Aşçıgil Dinçer 

Yapı Kataloğu nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün podcast serisi Malzeme Trendleri’nde yapı malzemeleri, malzemelerin özellikleri ve kullanımında ortaya koyduğu avantajlar ve dezavantajlar uzman akademisyenlerle ve proje müdürlerinin katılımıyla sesli bir ortamda yapı profesyonellerine sunuluyor. 

Malzeme Trendleri’nin ilk konuğu Dr. Öğretim Üyesi Mine Aşçıgil Dinçer. Mine Aşçıgil Dinçer çalışmalarını yoğunlaştırdığı “şehirde ses ortamı” hakkında bilgilendirici bir sohbet ile Malzeme Trendleri Podcast Serisi’nin ilk bölümünün konuğu oluyor. Şehirde ses ortamı ve gürültü kavramı, tasarıma ses veya peyzajın ne kadar dahil olduğu, alınabilecek makro ve mikro önlemler ile şehirde ses değerlerinin idealine nasıl yaklaşıldığı gibi konular dinleyicilere anlatılıyor. 

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatı yüzde 45 arttı! 


Geri Dön