23 / 04 / 2024

Yapı Kredi Koray GYO, Çankaya Ticari Merkez'deki dükkanı kiraya verdi!

Yapı Kredi Koray GYO, Çankaya Ticari Merkez'deki dükkanı kiraya verdi!

Yapı Kredi Koray GYO, Çankaya Ticari Merkez F blokta yer alan 810 metrekarelik kiralanabilir alanı 5 yıl süre ile Bemse Gıda'ya kiraya verdi.



Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), KAmuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  Ankara  Çankaya projesi Ticari Merkez F bloğun kiralanması hakkında açıklama yaptı.


Yapı Kredi Koray GYO,  Ankara Çankaya Projesi Ticari Merkezi F blokta yer alan 810 metrekarelik kiralanabilir alanı Bemse Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne 5 yıllığına kiraya verdi.


Yapı Kredi Koray GYO'nun KAP açıklaması


19.10.2017 tarihinde alınan Yönetim Kurulu Kararı ile Ankara Çankaya Projesi Ticari Merkezi F Blok'ta yer alan ve ekspertiz aylık kira değeri KDV Hariç 22.823 TL olan 810 m²'lik kiralanabilir alanın 5 yıl süre ile yıllık peşin ödemeli, ilk yıl aylık KDV Hariç 21.132 TL asgari kira bedeline, ilk yıldan sonra her yıl yıllık ÜFE ve TÜFE katsayılarının ortalaması ile artış uygulayarak, veya kiracının aylık net satışlarının %8'inden şirketimize düşen payından yüksek olanı ile Bemse Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 'ne kiraya verilmesine karar verilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur. 


Geri Dön