24 / 04 / 2024

Yapı Kredi'den Çınar Mortgage Paketi!

Yapı Kredi'den Çınar Mortgage Paketi!

Yapı Kredi, konut sahibi olmak isteyen müşterileri için ihtiyaç duyabilecekleri tüm bankacılık ürün ve hizmetlerini tek bir pakette topladı



Kredi masraflarında yüzde 15 indirim sağlayan Çınar Mortgage Paketi sahipleri, hesap işletim ve kredi kartı yıllık üyelik ücretini de ödemiyor.

Çınar Mortgage Paketi'ni alanlar Yuvam Sigortası'nda yüzde 10 indirime ve 40 TL'ye varan Worldpuan kazanma fırsatına sahip oluyor. Yapı Kredi Yayınları'nda yüzde 25 indirim ve 3 ay ücretsiz Digiturk Giriş Paketi üyeliği ayrıcalığını da sunan Çınar Mortgage Paketi ile ayrıca Medline Acil Sağlık Hizmeti'nden de ücretsiz olarak yararlanılabiliyor.

"ÇINAR Mortgage Paketi" hakkında detaylı bilgiye Yapı Kredi şubelerinden, 444 0 445 Yapı Kredi Mortgage Hattı'ndan veya www.yapikredimortgage.com adresinden ulaşılabiliyor.

Yapı Kredi, geçtiğimiz günlerde müşterilerinin tüm bankacılık ihtiyaçlarını tek bir bankadan karşılamasını sağlamak amacıyla bireysel müşterileri için Meşe ve Ardıç, KOBİ'ler için Çam paketlerini hizmete sunmuştu.

Çınar Mortgage Paketi Ayrıcalıkları

Paket Ürün ve Hizmetleri

Konut Kredisi, Vadesiz Hesap, Esnek Hesap, Yapı Kredi Kredi Kartları, Yapı Kredi Banka Kartı, En az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme talimatı, İnternet - Telefon Bankacılığı Üyeliği, Zorunlu Deprem Sigortası, Yuvam Sigortası

Tercihe Bağlı Ürünler

Kredi Hayat Sigortası, Bireysel Emeklilik Sistemi, TL Vadeli Mevduat

Paket Avantajları

Konut Kredisi açılış ve istihbarat ücretinde yüzde 15 indirim
Hesap İşletim Ücreti muafiyeti
Kredi kartı yıllık üyelik ücreti muafiyeti
Yuvam Sigortası prim tutarında yüzde 10 indirim
Tercihe bağlı ürünlerden ikisini alana 20 TL değerinde hediye Worldpuan.
İki üründen biri Kredi Hayat Sigortası olursa 40 TL değerinde hediye Worldpuan
Akıllı Asistan üyeliği
Ücretsiz Medline Acil Sağlık Hizmeti (444 12 12)
Yapı Kredi Yayınları'nda yüzde 25 İndirim
3 ay ücretsiz Digiturk Giriş Paketi üyeliği

**
Yapı Kredi, konut sahibi olmak isteyen müşterileri için ihtiyaç duyabilecekleri tüm bankacılık ürün ve hizmetlerini "Çınar Mortgage Paketi" adı altında topladığını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada, Çınar Mortgage Paketi'ni alanların Yuvam Sigortası'nda yüzde 10 indirime ve 40 liraya varan Worldpuan kazanma fırsatına sahip olduğu belirtildi. Yapı Kredi Yayınları'nda yüzde 25 indirim ve 3 ay ücretsiz Digiturk Giriş Paketi üyeliği ayrıcalığını da sunan Çınar Mortgage Paketi ile ayrıca Medline Acil Sağlık Hizmeti'nden de ücretsiz olarak yararlanılabildiği kaydedildi.

Açıklamada, Çınar Mortgage Paketi hakkında detaylı bilgiye Yapı Kredi şubelerinden, "444 0 445" No'lu Yapı Kredi Mortgage Hattından veya "www.yapikredimortgage.com" adresinden ulaşılabileceği bildirildi.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Hediye gibi mortgage paketi
Konut sahibi olmak isteyen müşterilerinin ihtiyaç duyabilecekleri tüm bankacılık ürün ve hizmetlerini tek bir şemsiye altında toplayan Yapı Kredi Bankası, Çınar Mortgage Paketi ismini verdiği yeni üründe kredi masraflarını da yüzde 15'e indirdi.Tüm bankacılık ihtiyaçlarının tek bir bankadan karşılaması amacıyla bireysel müşterileri için Meşe ve Ardıç, KOBİ'ler için Çam paketlerini hizmete sunan Yapı Kredi, şimdi de tüm mortgage ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayan Çınar Mortgage Paketi'ni hazırladı.

Çınar Mortgage Paketi'ni alanlar Yuvam Sigortası'nda yüzde 10 indirime ve 40 TL'ye varan Worldpuan kazanıyor. Yapı Kredi Yayınları'nda yüzde 25 indirim ve 3 ay ücretsiz Digiturk Giriş Paketi üyeliği ayrıcalığından da faydalanan Çınar Mortgage Paketi üyeleri ayrıca Medline Acil Sağlık Hizmeti'nden de ücretsiz olarak yararlanılabiliyor. Çınar Mortgage Paketi sahipleri, hesap işletim ve kredi kartlarına yıllık üyelik ücreti de ödemiyor. Ev alırken meydana gelebilecek aksaklıkları en aza indirmek ve hizmet kalitesini yükseltmek isteyen Yapı Kredi'nin yeni paketinde konut kredisi, vadesiz hesap, esnek hesap, yapı kredi kredi kartları, en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı,  gibi kolaylıklarda mevcut bulunuyor.

Çınar Mortgage Paketi'ni kullananlar sabit hizmetlerin yanında bir takım tercihe bağı hizmetlerden de faydalanabiliyor. Çınar Mortgage Paketi'nde müşterilere konut kredisi açılışı ve istihbarat ücretinde yüzde 15 indiri ve hesap işletim ücreti muafiyeti gibi kolaylıklar da sağlanıyor.
Emlakkulisi

YKB'den Çınar Mortgage
  
YAPI Kredi, konut sahibi olmak isteyen müşterileri için ihtiyaç duyabilecekleri tüm bankacılık ürün ve hizmetlerini ''Çınar Mortgage Paketi'' adı altında topladığını duyurdu. Yapılan açıklamada, paketi alanların Yuvam Sigortası'nda yüzde 10 indirime ve 40 liraya varan Worldpuan kazanma fırsatına sahip olduğu belirtildi. 3 ay ücretsiz Digiturk Giriş Paketi üyeliği ayrıcalığını da sunan Paket ile ayrıca Medline Acil Sağlık Hizmeti'nden de ücretsiz olarak yararlanılabiliyor.
Akşam


Geri Dön