25 / 04 / 2024

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu gençlerle buluştu!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu gençlerle buluştu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri”, sektörün öncü isimlerini buluşturdu.



Sektör temsilcilerinin oluşturduğu Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF), sanayi faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk misyonuyla farklı projeler hayata geçiriyor. Bu kapsamda YÜF her yıl farklı üniversitelerle iş birliğince gerçekleşen “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri” ile gençlerle sektör uzmanlarını bir araya getirerek deneyimlerini paylaşmalarına imkan sağlıyor.

Bu senenin üçüncü Beton ve Beton Bileşenleri Semineri, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü iş birliğince 11 Ağustos Salı günü yaz stajı kapsamında gerçekleşti. Etkinlik, koronavirüs önlemleri kapsamında dijital ortamda gerçekleşti. Seminerde inşaat mühendisi adayı gençler sektördeki en son teknolojileri, sektör analizlerini, rakamsal verileri, üretim süreçlerini, dünyadaki ve ülkemizdeki uygulamaları konunun uzmanları anlattı.

Seminer, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşirken moderatörlüğünü de ODTÜ İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Özgür Yaman yaptı. 

Etkinlikte öğrenciler, konunun uzmanlarına sunumları ile ilgili soru sorma fırsatına sahip oldu. 


 


Geri Dön