25 / 04 / 2024

Yapıkredi'den kaçırılmayacak kampanya! 31 Aralık 2022 son tarih!

Yapıkredi'den kaçırılmayacak kampanya! 31 Aralık 2022 son tarih!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Yapıkredi'den şok bir açıklama geldi. Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 



Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Yapıkredi'den şok bir açıklama geldi. Yapıkredi bu ay resmi internet sitesinde dev kampanyasını paylaştı. Yapıkredi'den verilen bilgiye göre kampanya 31 Aralık'a kadar devam edecek.

Türkiye'nin en sevilen bankaları arasında yer alan Yapıkredi, kampanyanın bütün ayrıntılarını resmi internet sitesinde açıkladı. Kampanyanın isimi ise "GANT’te 200 TL Worldpuan! Üstelik 8 taksit!" olarak belirlendi.

Yapı Kredili olanlar yaşadı! Bu kampanya ile 20.000 TL sahibi olun! İşte detaylar!

Yapıkredi, kampanyanın detaylarını şu cümleyle açıkladı:

19-31 Aralık 2022 arasında 1.750 TL ve üzeri GANT alışverişinize 200 TL Worldpuan fırsatını kaçırmayın!

Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön