28 / 03 / 2024

Yaratıcı tasarımlar fonksiyonellikle birleşti!

Yaratıcı tasarımlar fonksiyonellikle birleşti!

Fonksiyonellikle harmanlanan tasarımlar artık daha çok ilgi görüyor



Bir sandalyenin altı mini kütüphaneye, puzzle tabureler ile birleştirilerek sehbaya dönüştürülünce tasarımlar daha çok alıcı buluyor

Tasarımcılar ev mobilyalarında yaratıcılığı fonskiyonellikle birleştirince ortaya birbirinden ilginç objeler çıkıyor. Bu puzzle'dan küçük sehpalar, ışıklı tabureler ya da davetkar bir yatak olabiliyor. Salnana sandalye altına kitapları yerleştrebilecek bölümler hazırlayan tasarımcılar puzzle şeklindeki tabuleri birleştirince ortaya sehpa çıkan bir tasarıma da imza atıyor. Yaratıcılık artık fonksiyonelliğin olmadığı yerde işe yaramıyor

Dondola- Sallanan sandalye
Sade çizgilerle sahip yuvarlak bir formda olan sallana sandalye dondola Puci De Rossi tarafından dizayn edildi. Oturma kısmı ve iskelet paslanmaz çelikten oluşuyor ve iki eğri kolla birleşiyor. Tasarımın yaratıcı kısmı sandalyenin alt tarafında bulunan 3 adet eşya saklama kutusu; bu kutular sandalyede dinlenirken ihtiyaç duyulan kitap türü eşyaların el altında olmasını sağlıyor.

Kare kütüphane
Kütüphane asimetrik raflarıyla çekicilik yaratıyor. Doğal bir havada olan küçük bölümleri mükemmel. Salon, büro veya oda neresi olursa olsun bu kütüphanenin konulduğu yere kendi ham işlenmemiş havasını getiriyor. Kütüphanenin sade dizaynı tüm kapalı mekan stillerine uygun.

Küçük puzzle sehpaları
Orijinal ve çok kullanışlı olan bu küçük sehpaların çok güzel bir bütünlüğü var. Tek tek veya birleşik; ister tabure ister sehpa olarak kullanılabilir.Renk konusunda seçenek oldukça fazla, ufak sehpalar istenilen renkte seçilebiliyor

Platin Buddha
Buda'nın yüzü kullanılarak tasarlanan platin mobilya, tabure veya küçük sehpa olarak kullanılabilir.Philippe Stock'un dizaynı olan tabure afrika maskelerindeki tılsımla, doğu heykellerindeki dinginliği harmanlıyor.Tasarımda platin porselen kullanılmış.Buddha'nın barok tarzı yüceleştirilmiş görünüşü, inanılmaz bir dekoratif objeye dönüşmüş. Buddha evinizde öğretici bir parçaya dönüşecek.

Işıklı tabure ve sehpa
Tabure ve sehpa 'aydınlandı'. Işık veren bu küp iç dekorasyonunda kurtarıcı bir rol üstleniyor. Vazgeçilmez olmaya aday bu küp her mekana uyum sağlayabiliyor. Değişik renkteki ampullerle evinizde festival havası yaratabilirken küpün içindeki ampulleri kolayca değiştirilebiliyor. Tasarımcı Cristine Tuffier sehpaları dizayn ederken çocukları da düşünmüş. Tasarım çocuk alanları içinde çok eğlenceli ve kullanışlı.

Davetkâr yatak
Ünlü tasarımcı Thomas de Lussae davetkar bir yatak tasarladı. Sade ve tartışmasız çok yumuşak bir formda olan ürün tasarımı ve formuyla dikkat çekiyor. Modern bir görünüşe sahip tasarımda siyahın yanı sıra , beyaz ve turuncu renk seçenekleri bulunuyor. Ayrıca tercihen tek veya çift yatak yanı sehpaları ilave edilebiliyor.

Pembe komidin
Bu güzel kavisli komidin çok dekoratif, hint pembesi cilası da çok gösterişli. Komidinin kavisli hatları tasarıma Uzakdoğu havası katmış.Kavisli komidin ideal bir saklama dolabı; öndeki iki kapı bir başka rafa açılıyor ve değişik boyutlarda saklama seçeneği sunuyor. Komidin makul ölçüsüyle girişte, odalarda ve salonda kullanıma uygun.

Rasch'ın yeni koleksiyonu ile dört duvar cıvıl cıvıl
Rasch Maximum VI Koleksiyonu hem pastel, hem canlı renklerin kullanıldığı iri floral desenler pırıltılı yansımalarıyla yaklaşan sonbahara rağmen evinizde yaz enerjisini ve tazeliğini devam ettirecek.

Farklı renk seçenekleriyle odalarınıza romantizm ve masumiyet katabilirsiniz.

Rasch Maximum VI Koleksiyonu hem pastel, hem canlı renklerin kullanıldığı iri floral desenler pırıltılı yansımalarıyla yaklaşan sonbahara rağmen evinizde yaz enerjisini ve tazeliğini devam ettirecek. Farklı renk seçenekleriyle odalarınıza romantizm ve masumiyet katabilirsiniz. Maximum VI Koleksiyonu ile duvar kağıtları sadece dekoratif unsurlar olmaktan çıkarak rahatlatıcı ya da gizemli mekanlar da yaratılabilecek.

Yumuşak renk geçişlerinin hakim olduğu koleksiyon ile gelenekçi bir yaklaşımla evinizde geçmiş duygusunu yansıtan bir ambiyans da oluşturabilirsiniz.
Sabah


Geri Dön