19 / 04 / 2024

Yargıcı, Forum Bornova'da yeni mağazasıyla hizmet veriyor!

Yargıcı, Forum Bornova'da yeni mağazasıyla hizmet veriyor!

Türkiye genelindeki ikinci büyük outlet mağazasını ağustos ayında İzmir Optimum Outlet'te açan Yargıcı, Forum Bornova'daki yeni yeriyle de İzmirliler ile buluştu. Yargıcı, 39 mağazasına, 7 yeni mağaza daha ekliyor...



Türkiye genelindeki ikinci büyük outlet mağazasını ağustos ayında  İzmir  Optimum Outlet'te açan Yargıcı, Forum Bornova'daki yeni yeriyle de İzmirliler ile buluştu. Modern ve şehirli kadınların tercih ettiği Yargıcı, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan 39 mağazasına, 7 yeni mağaza daha ekleyerek büyümeye devam ediyor.
Rahatlığı, şıklığı ve sadeliği ön plana çıkararak hem ofiste hem de hayatın her alanında kullanabilecek tasarımlarıyla yeni sezonda da göz dolduran Yargıcı, Eylül ve Ekim ayları içerisinde, Mersin, İzmir, Ankara, İstanbul, Gaziantep gibi Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde yeni mağazalarını açmaya hazırlanıyor. Türkiye genelindeki ikinci büyük outlet mağazasını ağustos ayında, İzmir Optimum Outlet'te açan Yargıcı, Forum Bornova'daki yeni mağazasıyla İzmirlilerle buluştu.


Vatan Yaz Güneşi

Geri Dön