28 / 03 / 2024

Tchibo, Aqua Florya AVM’ye yeni mağazasını açtı!

Tchibo, Aqua Florya AVM’ye yeni mağazasını açtı!

Kahvenin yanı sıra her hafta değişen temalarıyla özgün perakendecilik anlayışını 2005 yılında Türkiye’ye de getiren Tchibo, İstanbul’da yeni mağazasını Aqua Florya AVM’de açtı...



Tchibo, İstanbul’daki yeni mağazasını dünyanın en büyük tematik akvaryumuna doğrudan bağlantısı olan Aqua Florya AVM’de açtı.  Her hafta değişen temalarını bundan böyle denize sıfır konumdaki Aqua Florya AVM’de müşterileriyle buluşturacak olan Tchibo, yıl sonuna kadar farklı şehirlerde mağazalar açmaya devam edecek.

İstanbul Aqua Florya’da açılan mağaza, özgün Tchibo konseptinin tüm özelliklerini taşıyacak. Atıştırmalıklar ve Tchibo kahve seçeneklerinin yer aldığı kahve barı, haftalık tema ürünleri ve evde kahve yapmak isteyenler için pratik ürünlerin bulunacağı Tchibo Aqua Florya mağazası yaklaşık 120 metrekarede hizmet verecek. Her Çarşamba Tchibo.com.tr, 444 2 826 numaralı telefonla sipariş hattı ve tüm mağazalarında haftalık temalar sunan Tchibo’nun, Aqua Florya mağazasındaki ilk teması evlere sonbahar şıklığı getiren dekoratif ürünlerden mobilyalara, nevresim takımlarından renkli battaniyelere uzanan ürün çeşitlerin yer aldığı “Evlerde Sonbahar Şıklığı” teması oldu. 


Geri Dön