20 / 04 / 2024

Yasemin Karadeniz kimdir?

Yasemin Karadeniz kimdir?

Mimar Yasemin Karadeniz kimdir? Mimar Yasemin Karadeniz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yasemin Karadeniz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yasemin Karadeniz..



Yasemin Karadeniz kimdir?

Yasemin Karadeniz, 1974 yılında, Afyon'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 1997 yılında, İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümünden mezun oldu. Mimar Sinan Üniversitesi iç mimarlık bölümünde yüksek lisans programını "Sürdürülebilir Mimarlık İlkeleri" üzerinde hazırladığı tez çalışması ile tamamladı.


Sırasıyla; Proje Mimarlık, Seyaş ve Net Mimarlık'ta görev aldıktan sonra 2003 yılında Aralık Mimarlık'ı kurdu. 2009 yılında Aralık Mimarlık'ın kapanışı ile birlikte İdea Mimarlık'ta çalışmalarına devam etmektedir.


Çalışmalarında; günümüz trendlerini, farklı bakış açıları ve sürdürülebilir bir perspektif doğrultusunda mekanı kullanıcı ile birlikte irdeleyerek, insan ile doğa arasında dengeli geçiş mekanları oluşturmayı amaç edinmiştir.


İletişim bilgileri:

Üvez Sokak

Ferah Apartmanı No:12 D:4

Arnavutköy Beşiktaş

İSTANBUL


T: 0 212 257 00 18

F: 0 212 257 04 45

[email protected]






Geri Dön