19 / 03 / 2024

Yasmin Yapı Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


Yasmin Yapı Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Bahri Özgür Kayalı ve Onur Ulaş Kayalı ortaklığından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.




Yasmin Yapı Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Bahri Özgür Kayalı ve Onur Ulaş Kayalı ortaklığından kuruldu.


Yasmin Yapı Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, isyeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yesil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dısında her türlü insaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak. 2-Her türlü yol, köprü, baraj, havaalanı, sulama tesisleri, rıhtımlar, limanlar, deniz yapıları, kanalizasyonlar, su arıtma ve getirme tesisleri, hafriyat, asfaltlama isleri, organize sanayi yapıları ve diger insaat islerini yapmak, baskalarına yaptırmak. 3-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi ve diger gayrimenkulleri satın alabilir, satabilir, parsellere bölerek hakiki ve hükmi sahıslara satmak üzere hukuki, mali ve ticari islemler ile mevzi imar projeleri ve........ anasözleşmesinde yazılı işler




Geri Dön