23 / 04 / 2024

Yataş, İSMOB'da yerini alıyor!

Yataş, İSMOB'da yerini alıyor!

Yataş Grup, 12 - 17 Ocak tarihlerinde dünyanın en önemli üçüncü fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yerini alıyor. Yataş Grup, 900 metrekarelik standında tasarımlarını tanıtacak.



Yataş Grup'un her yaşa ve her zevke hitap eden modern mobilya tasarımında beğenilen markası Enza Home'un 2016 trend ahşap renklerinde tasarlanmış modüler ürünlerinin yanı sıra rahatlık ve fonksiyonelliğin ön planda olacağı yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk ve köşe takımları görücüye çıkacak. 


Bu yılki fuarda Enza Home, tarzına uygun modern ürünlerinin yanı sıra modern klasik tarzda ürünleri de koleksiyonunda bulunduracak. 


Fuarda sergilenecek koleksiyonlardaki pembe, turuncu, antrasit, mavi ve yeşil tonlarının kullanıldığı koltuk ve köşe takımları ile doğala yakın ceviz ve meşe kaplamaların kullanıldığı yemek ve yatak odaları öne çıkacak.


Stantta ayrıca Enza Home'un ev dekorasyonunda tüketicilere kolaylık ve kombinasyon oluşturma olanağı sağlayan tamamlayıcı ürünleri de sunulacak.


Stantta Yataş Bedding kısmında ise uyku sağlığı ve konforu olan uyku ürünleri yerini alacak.


Yatak koleksiyonları içerisinde uyku sırasındaki hareketlerinize göre şekil alarak konfor ve destek sağlayan yay teknolojileri ile oluşturulmuş ürünler de tanıtılacak.


AA


Geri Dön