26 / 04 / 2024

ismob fuarı 2016

ismob fuarı 2016

12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İSMOB Fuarı’nın en çok ilgi gören ürünü; Alfemo’nun tasarladığı “Seven” adlı koltuk oldu.

Yataş, İSMOB'da yerini alıyor!

Yataş Grup, 12 - 17 Ocak tarihlerinde dünyanın en önemli üçüncü fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yerini alıyor. Yataş Grup, 900 metrekarelik standında tasarımlarını tanıtacak.

Buka Sofa İsmob Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak!

10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı İsmob, mobilya sektörünün profesyonellerini bir araya getiriyor.

Teleset, İSMOB Fuarı 2017'ye katılıyor!

Türkiye’de elli yılı aşkın süredir evlerin yaşam kalitesini artıran TELESET, yeni ürünleriyle İSMOB Fuarı’nda…

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

CNR Emlak Fuarı 2016 bugün başladı!

CNR Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı bugün kapılarını açtı. 20 Kasım'a kadar devam edecek olan CNR Emlak Fuarı'nda ziyaretçilerin yanı sıra Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Müsiad Expo 2016’nın altın sponsoru Fakir Hausgeräte oldu!

Elektrikli küçük ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MÜSİAD Expo’nun altın sponsorlarından oldu…

GYODER, 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı!

İstanbul'da gerçekleştirilecek İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı. Fuar için Avrupa turuna çıkan MOSDER yöneticileri Almanya’da düzenlenen WOM Mobilya Fuarı'nda gövde gösterisi yaptı.

ISAF Fuarı 29 Eylül'de başlıyor!

Sektörün sabırsızlıkla beklediği, Marmara Tanıtım Fuarcılık’ın amiral gemisi olan ISAF Fuarları çok yakında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. ISAF Security Fuarı, IT Security Fuarı ve Smart Home Fuarı olarak üç ana başlık altında 29 Eylül-2 Ekim, 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

ismob fuarı 2016 Haberi

ismob fuarı 2016

Alfemo’nun akıllı koltuğuna; mobil cihazlara indirilen özel application aracılığıyla komut verilebiliyor.  Verilen komutlarla dinlenme ve yatak moduna geçen koltuk, evde dinlenme keyfine daha fazla konfor eklemeyi vaat ediyor. Hem ziyaretçilerin hem de medyanın yoğun ilgi gösterdiği akıllı koltuk, gelecek ay  tüm Alfemo Mağazaları’nda satışa sunulmuş olacak.


İSMOB Fuarına, kısa süre önce aldığı 2015 Dünya Kalite Ödülü ile giden Alfemo, organizasyonun geleneksel tasarım yarışmasında da uyku kategorisi 1.’lik ödülünü alarak başarılarına bir yenisini eklemiş...