19 / 04 / 2024

Yatcop'tan dünyanın ilk çift çekirdekli yatağı İMOB 2017'de!

Yatcop'tan dünyanın ilk çift çekirdekli yatağı İMOB 2017'de!

By Tonino Lamborghini ile birlikte şimdiye kadar 97 ülkede 35 milyondan fazla insanın tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex’in ürünlerini, Türkiye’de 120 satış noktasına ulaştıran YATCOP, dünyanın ilk çift çekirdekli yatağını fuarda sergiliyor.



CNR Expo’da devam eden İMOB 2017, farklı firmaların birbirinden özel mobilya tasarımlarının yanı sıra, en yeni uyku teknolojilerine de ev sahipliği yapıyor. By Tonino Lamborghini ile birlikte şimdiye kadar 97 ülkede 35 milyondan fazla insanın tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex’in ürünlerini, Türkiye’de 120 satış noktasına ulaştıran YATCOP, dünyanın ilk çift çekirdekli yatağını fuarda sergiliyor. “Standart yaylı yatak pazarı yıllık yüzde 5 büyürken, bu oran yaysız yatakta yüzde 30’ları buluyor” diyen Yatcop Yönetim Kurulu Başkanı Davut Altunbaş, şu anda 250 milyon TL civarında olan yaysız yatak sektörünün Avrupa ile kıyaslandığında büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Türkiye’deki pazarın daha hızlı büyümesine katkıda bulunmak istediklerini vurgulayan Altunbaş, “İtalya’dan ithal ettiğimiz ürünleri aynı zamanda Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın içinde bulunduğu 17 ülkeye de ihraç ediyoruz. İMOB bizim için oldukça başarılı geçiyor. Gelen ilgi gösteriyor ki yılsonuna kadar yurt içi ve yurt dışındaki satış noktalarımızın sayısı daha da artacak” dedi.


İtalya’nın dünyaca ünlü By Tonino Lamborghini ve Magniflex markaları, en yeni ürünlerini 13. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiliyor. By Tonino Lamborghini’nin jel yüzeyli Monaco ve natürel yatağı Le Mans ile Magniflex markasının dünyada tek olan “Dual Core / Çift Çekirdek” özellikli yatağı Terra, Türkiye’de ilk kez bu fuarda görücüye çıktı. Ayrıca Magniflex’in yeni nesil yastık grubu ürünleri, evcil hayvanlara yönelik pet modelleri ve yoga koleksiyonu da İMOB 2017 ile birlikte pazara giriş yaptı.


By Tonino Lamborghini ve Magniflex’in Türkiye’de lansmanını yaptığı en yeni modellerini yerinde görüp incelemek isteyenler CNR Expo’da düzenlenen İMOB Fuarının 5. salonundaki 5B/05 numaralı standı ziyaret edebilirler. 



Geri Dön