26 / 04 / 2024

Yatırım Varlık Kiralama 300 milyon TL kira sertifikası satacak!

Yatırım Varlık Kiralama 300 milyon TL kira sertifikası satacak!

Yatırım Varlık Kiralama 300 milyon TL tutarında ve çeşitli vadelerde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere kira sertifikası ihraç edecek...



Yatırım Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikası ihracı yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

Yatırım Varlık Kiralama tarafından, Altınmarka Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin on kullanıcısı olarak yer alacağı halka arz edilmeksizin yurt içinde nitelikli yatırımcılara sunulmak üzere, 300 milyon TL tutarında, çeşitli vadelerde kira sertifikaları ihraç edilecek.

Yatırım Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması:

Sermaye Piyasası Kurulu ("SPK")  Kira Sertifikaları Tebliği (III-61.1) ("Tebliğ") çerçevesinde, Altınmarka Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ("Fon Kullanıcısı") fon kullanıcısı olarak yer alacağı, bir yıllık dönem içerisinde çeşitli vadelerde ve Tebliğ'de öngörülen yönetim sözleşmesine dayalı olarak halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara 300.000.000.-TL (üçyüzmilyonTürkLirası) ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesi ve gerekli izinlerin alınması amacıyla SPK'ya yapılan başvurumuz onaylanmıştır.

İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu'nu ekte sunarız.


Geri Dön