27 / 04 / 2024

Yatırımcı için iddialı tahmin! O yatırımın bu sene yıldızı parlayacak, yüzde 9 ila 46 arasında kazandıracak!

Yatırımcı için iddialı tahmin! O yatırımın bu sene yıldızı parlayacak, yüzde 9 ila 46 arasında kazandıracak!

Hem Türkiye hem de dünya genelinde büyük belirsizliklerin yaşandığı bu dönemde, yatırımcı birikimini nereye yatıracağını araştırıyor. Peki finansal yatırımcı için en karlı araçlar bu sene hangisi olacak? Borsa, altın, tahvil ve diğerleri mi? Ancak dünyanın en büyük bankalarından biri bunların dışınd



Türkiye’de olduğu gibi dünyada da, özellikle Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sonrası yükselen enerji fiyatlarının patlattığı enflasyon nedeniyle büyük bir belirsizlik hakim. Dolayısıyla bu da yatırımcının kafasını oldukça karıştırıyor. Hem Türkiye hem de dünyada yüzbinlerce yatırımcı parasını hem enflasyondan korumak hem de para kazanmak için hemen her gün yeni yatırım araçlarını araştırırken, gelen haberleri de büyük bir dikkatle takip ediyor.

Yatırımcı için iddialı tahmin! O yatırımın bu sene yıldızı parlayacak, yüzde 9 ila 46 arasında kazandıracak!

Peki 2023 senesinde hangi yatırım aracının yıldızının parlayacağı öngörülüyor? Buna kimileri borsa, kimileri döviz kimileri de tahvil derken, dünyanın en büyük bankalarından biri olan Goldman Sachs, bambaşka bir tahminde bulundu.

ABD’li dev yatırım bankası yaptığı tahminde, 2023’ün ‘emtia’ yılı olacağını açıkladı.

ABD merkezli dev banka Goldman Sachs, bu sene emtiaların diğer varlık sınıflarından daha iyi getiri sağlayacağını duyurdu.

ABD’li dev banka Goldman Sachs yatırımcıyı çok yakından ilgilendiren yeni bir tahmin ortaya attı. Yaptıkları çalışmayı yeni duyuran Goldman Sachs analistleri, emtiaların 2023 senesinde diğer varlık sınıflarının üzerinde getiri sağlayacağı öngörüsünde bulundu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön