20 / 04 / 2024

Yatırımcının gözü İskenderun Altın Vadi Residence'ta!

Yatırımcının gözü İskenderun Altın Vadi Residence'ta!

Gayrimenkulün bir ihtiyaç gidermenin yanında yatırım aracı da olduğu günümüzde Hatay'ın İskenderun ilçesinde deniz manzarası ve sosyal donatıları ile dikkat çeken Altın Vadi Residence, yatırımcıların da gözdesi oldu...




Gayrimenkulün bir ihtiyaç gidermenin yanında yatırım aracı da olduğu günümüzde Hatay'ın İskenderun ilçesinde deniz manzarası ve sosyal donatıları ile dikkat çeken Altın Vadi Residence, yatırımcıların da gözdesi oldu.


İskenderun ve şehir dışından çok sayıda yatırımcının ilgisini çeken Altın Vadi Residence satış ofisi adeta dolup taşıyor. "Şimdi uygun fiyatla al, tamamlanınca sat kara geç" mantığından yola çıkan yatırımcılar, Altın Vadi'nin denize hakim manzarasının yanı sıra sosyal donatılarına da hayran kalıyorlar.


Gayrimenkul yatırımlarının, diğer yatırım araçlarından daha fazla gelir getirdiğini söyleyen Canpolat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ümmet Canpolat, sadece ev sahibi olmak isteyenlerin değil yatırımcılarının da Altın Vadi Residence'a büyük ilgi gösterdiğini belirtti.


Bugüne kadar yüzlerce kişiyi konut sahibi yapmış olan Canpolat, Altın Vadi Residence'ın önemli bir yatırım aracı olduğunu vurgulayarak, "Yatırımcı inşaat tamamlanmadan uygun fiyata aldığı konutu inşaat tamamlandıktan sonra büyük bir kar oranı ile satabiliyor. Ayrıca kiraya verme yoluyla elde edilen gelir ve bankaların uyguladıkları düşük faiz oranları da gayrimenkulün cazibesini arttırıyor. Böylece sektör de canlanmış oluyor. Altın Vadi Residence, zarar edecek bir konut değil her zaman yatırımcısının yüzünü güldürecek" dedi.



Kırıkhan Olay


Geri Dön