26 / 04 / 2024

Yavuz Can Onarlı kimdir?

Yavuz Can Onarlı kimdir?

Eviya Gayrimenkul’ün Pazarlama Müdürü olan Yavuz Can Onarlı kimdir? Eviya Gayrimenkul hangi projeyi hayata geçirdi? İşte Yavuz Can Onarlı'nın biyografisi ile Eviya Gayrimenkul'ün inşa ettiği proje...



Yavuz Can Onarlı kimdir?

Yavuz Can Onarlı, 1982 İstanbul doğumlu. 2003 yılında Uludağ Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olan Yavuz Can Onarlı, bugün Eviya Gayrimenkul’ün Pazarlama Müdürü.


Londra’da MBA derecesi almış bir konut profesyoneli olan Yavuz Can Onarlı, Üniversite mezuniyetinin ardından 2003-2007 seneleri arasında Londra’da eğitimine devam etti.   


Yavuz Can Onarlı, University of East London’dan MBA derecesini aldıktan sonra iş hayatına İstanbul’da Zorlu Holding’de Management Traniee olarak başladı. 


2009 senesinde Sinpaş Grubu bünyesine katılan Yavuz Can Onarlı, bu süre içerisinde Bosphorus City, Aqua City 2010 İstanbul Sarayları, Sinpas Lagun, Akasya Acıbadem, EgeBoyu projelerinde pazarlama ve satış süreçlerinde görev aldı.  


Onarlı, Sinpaş Grubu şirketlerinden Eviya Gayrimenkul’de Pazarlama Müdürü olarak iş hayatına devam ediyor.


Eviya Gayrimenkul

"Gayrimenkul geliştirme konusunda yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Sinpaş Grubu'nun tecrübesiyle kurulan Eviya'nın ilk ve prestij projesi; Egeboyu... 


"Evinde iyi yaşa" vizyonunun şifrelerini adına işleyen Eviya, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıklarından ve İMKB endeksi içinde yer alan öncü konut markası Sinpaş GYO'nun yeni iştirakidir. 


Hedefimiz; gayrimenkul geliştirme konusunda yatırım değerinin ve yaşam değerinin birlikte yükseleceği sektörün örnek projelerini geliştirmektir."


Eviya Gayrimenkul Egeboyu!


Geri Dön