28 / 03 / 2024

Yazıcıoğlu Bahçelievler’e “Site” yapacak! Yeni proje!

Yazıcıoğlu Bahçelievler’e “Site” yapacak! Yeni proje!

Firma: Yazıcıoğlu İnşaat

Proje: Site İstanbul

Bahçelievler Code İstanbul projesini bugün satışa sunan Yazıcıoğlu İnşaat, 1 ay sonra bölgede yeni bir projenin daha temelini atacak. Bahçelievler Atatürk Caddesi üzerinde konumlanacak Site İstanbul projesinde resmi satışlar 3 ay sonra başlayacak…



Yazıcıoğlu İnşaat, Bahçelievler’de Code İstanbul projesinden sonra yeni bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor. Bugün resmi olarak satışa sunulan Bahçelievler Code İstanbul projesinin lansmanında konuşan  Yazıcıoğlu İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Davut Yazıcı,  Site İstanbul  ismiyle lanse edilecek olan yeni projelerinin Cade İstanbul projesine 1 kilometre uzaklıkta, Atatürk Caddesi üzerinde konumlanacağını söyledi. 


1 ay sonra temeli atılıyor

1 ay sonra Bahçelievler Site İstanbul projesinin temelini atmayı planladıklarını belirten Davut Yazıcı, projeyi kendilerine ait arazi üzerinde hayata geçireceklerini söyledi. 


Satışlar 3 ay sonra başlayacak

Site İstanbul Bahçelievler projesinde resmi satışların 2-3 ay sonra başlayacağını belirten Yazıcı, “Fiyatlar henüz tam netleşmedi. Ama Code İstanbul projesinde fiyatlarımız 550 bin TL’den başlıyor. Site İstanbul’da da hemen hemen buna yakın olacak belki biraz daha aşağısında olabilir” dedi. 


56 konut ve 10 dükkandan oluşacak

Site İstanbul Bahçelievler projesi toplam 56 konut ve 10 dükkandan oluşacak. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alacak. 


1988 yılından bu yana Bahçelievler bölgesinde proje geliştiren Yazıcıoğlu İnşaat’ın bölgede 5 konut projesi bulunuyor. Firmanın Bahçelievler’de kendilerine ait 6 bin metrekare civarında arsa stokları bulunuyor. 


Yazıcıoğlu İnşaat İletişim Bilgileri

Telefon: 0212 489 36 80

Web Adresi: www.yaziciogluinsaat.com.tr


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön