26 / 04 / 2024

YDA Park Avenue ne zaman teslim?

YDA Park Avenue ne zaman teslim?

Firma: YDA Group

Proje: Ankara Park Avenue

Daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteren Park Avenue Evleri Kızılay'a 7-8 dakika, Onkoloji Hastanesi'ne 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki YDA Park Avenue ne zaman teslim edilecek?



Ankara Park Avenue Evleri 133 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.  YDA Group  imzası ile inşa edilen projede satışlar devam ediyor.


Toplam 1.885 adet konuttan meydana gelen YDA Park Avenue 900 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.


'YDA Park Avenue ne zaman teslim?' sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Proje üniversite yerleşkesine 10 dakika, metronun Hastane ve Macunköy duraklarına 5 dakikalık yakın konumda yer alıyor.


Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde inşa edilen Park Avenue YDA Evleri spor alanları, dinlenme alanları, fitness merkezi, kapalı otopark, buhar odası, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, sauna, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklara sahip.


YDA Park Avenue ne zaman teslim?

Daire fiyatları 3+1'lerde 350 bin lira ile 550 bin lira, 4+1'lerde 410 bin lira ile 625 bin lira arasında değişen Park Avenue Konutları 'nın 2017 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Park Avenue ulaşım: Mehmet Akif Ersoy Mah. Anadolu Bulvarı Üzeri Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle/ANKARA


Park Avenue  Ankara  iletişim

Telefon:  0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön