19 / 04 / 2024

Yeni asgari ücrette bunu kimse beklemiyordu! Şimdi açıklandı! İşte Ocak 2023 asgari ücrette resmen deprem!

Yeni asgari ücrette bunu kimse beklemiyordu! Şimdi açıklandı! İşte Ocak 2023 asgari ücrette resmen deprem!

Asgari ücret müzakerelerinin ilk turuna Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliği yaptı. Görüşme yaklaşık iki saat sürdü. TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Pevrul Kavlak yarın saat 10.00'da basın açıklaması yapacağını söyledi.



Çalışma Genel Müdürü Sadettin Akyıl başkanlığında toplanan komisyonda, işveren heyetine TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç, işçi heyetine ise TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Pevrul Kavlak başkanlık etti. 

Basına kapalı yapılan  görüşmede, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının asgari ücret anketinin sonuçları komisyonla bildirildi. Ankette, yeni senede kamuoyunun ortak beklentisinin 7.845 TL olduğu bilgisine yer verildi. Görüşmede ayrıca işçi ve işveren tarafı ekonomik veriler doğrultusunda görüş ve taleplerini aktardı. İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön