26 / 04 / 2024

Yeni Evim kampanyasıyla gayrimenkul sektörü hızlanacak! 

Yeni Evim kampanyasıyla gayrimenkul sektörü hızlanacak! 

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Yeni Evim Konut Finansman Programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öğüt, Yeni Evim kampanyasıyla gayrimenkul sektörünün hızlanacağını belirtti. İşte ayrıntılar...



Yeni Evim Konut Finansman Programı ile ilgili tüm ayrıntılar resmen açıklandı. Kampanya kapsamında, 0,69 faiz oranı, azami 15 yıl vade ve yüzde 10 peşinat oranı gibi oldukça cazip şartlar sağlanıyor. 

Öncelikle kampanyadan yararlanacak vatandaşların hali hazırda evlerinin olmaması, yeni konutu almak istedikleri şehirde son bir yılda konut satmamış olmaları ve aldıkları konutu 5 sene süreyle satmamaları şartı bulunuyor. Satın alınacak konutun sıfır, sosyal donatıları olan, deprem yönetmeliğine uygun, sıfır atık ve enerji verimliliğine uygun olması kriterleri de bulunmuyor.

Yeni Evim kampanyasıyla gayrimenkul sektörü hızlanacak! 

Yeni kredi kampanyasının şartlarının oldukça cazip olduğuna ve gerçekten hedeflenen kitlenin kullanmasını sağlamak adına da bazı kullanım kriterlerinin eklenmesinin çok doğru ve yerinde olduğuna dikkat çeken Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

İşte ayrıntılar...


Geri Dön