16 / 04 / 2024

Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor!

Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor!

Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor. Öte yandan havalimanının yeni reklam filmi de İGA tarafından yayınlandı..



İlk etabı 29 Ekim’de hizmete girecek İstanbul Yeni Havalimanı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’daki seçimlerden kısa bir süre önce sürpriz yaparak havalimanını ziyaret etmesi bekleniyor. 

Akşam Gazetesi'nden Süleyman Şen'in haberine göre, Cumhurbaşkanını taşıyan uçak 21 veya 22 Haziran’da İstanbul Yeni Havalimanı pistine ilk kez iniş yapan uçak olacak. Öte yandan açılışına 4 ay kala İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatını yapan ve 25 yıllık işletmesini üstlenen İGA yeni bir reklam yayınladı.

‘KURALLARI  YAZIYORUZ’

“Bu ülkenin çalışkan insanlarıyla birlikte, dünya havacılık sektöründe kuralları yeniden yazıyoruz” başlığı ile yayınlanan film televizyon kanallarında da gösterilmeye başlandı. Yaklaşık 5 gün süren çekimler, Yeni Havalimanı Terminal bölgesinde ve Hava Trafik Kulesi’nde havadan ve karadan yapıldı.

Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor!

3.5 YILLIK SÜREÇ

Havalimanının temel atma töreninden günümüze kadar geçen 3.5 yıllık görüntülerin hızlandırılmış olarak verildiği reklam filminde, “Tüm umudunu yitirmiş bir ülke küllerinden doğup da tüm dünyaya kafa tutamazdı” söylemiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’e vurgu yapılıyor.  

 


Geri Dön