27 / 04 / 2024

Yeni Mamak kentsel dönüşümde kuralar çekildi!

Yeni Mamak kentsel dönüşümde kuralar çekildi!

Mamak ilçesinin çehresini değiştirmeye devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma kapsamında kalan 177 konutun daha kura çekilişini yaptı. 



Büyükşehir Belediyesi Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm çalışmaları içinde yer alan "Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için 4. ve 5. Etapta yer alan toplam 177 konut kura çekilişi ile hak sahiplerine verildi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre  Ankara  Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekiliş törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Refik Tuzcuoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Erciyes, Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanı İbrahim Hayri Korkmaz ve hak sahipleri katıldı.

Bugün gelinen noktada şehircilik hizmetinde çok daha iyi bir yerde olduklarını dile getiren Tuzcuoğlu, şunları söyledi; "Bugün şehirlerimiz dünya şehirleri ile yarışır hale geldi. Kentsel Dönüşüm Projeleri gecekondulaşmayı önleme çalışmalarıyla birlikte ortaya çıktı. Vatandaşlarımız da sosyal donatıların olduğu, düzenli şehirleşmenin önünü açan güzel projeler istiyor. vatandşlarımız çok memnun."


Geri Dön