27 / 04 / 2024

Yeni moda bu oldu! Artık kiralıyorlar

Yeni moda bu oldu! Artık kiralıyorlar

İnternet kullanımının global anlamda yaygınlaşması tüketiciye kolaylık sağlarken üreticilerin e- ticaret alanında ürün çeşitliliği sunması, son kullanıcının tercihlerini zorlaştırıyor. Tüketiciler ise artık ürün sahiplenme yerine kiralama yöntemini kullanıyor.



E- ticaret ile birlikte elektronik ortamlarda sunulan alışveriş imkanları hayata kolaylık sağlıyor, tüketicinin faydalandığı bu kolaylık, arz şemasının çoğalmasına etki ediyor. Korona virüs ile trend haline gelen internet üzerinden sipariş sistemi yeni bir pazar oluşurken sunulan ürün çeşitliliği, dolardaki dalgalanmalar sonucu ekonomik etkililere olumsuz yönde tesir ettiği için, nihai kullanıcının satın alımlar noktasında oluşan belirsizliklerle beraber tercihlerini zorluyor. Tüketici, en doğru ürüne ulaşmak isteyip çözümü artık satın almak değil kiralamakta buluyor.

The Business Research Company’nin araştırması 2022 yılı için 156,66 milyar dolarla kapatması beklenen küresel ürün kiralama pazarının 2026’da 208,37 milyar dolar seviyelerine çıkacağına vurgu yaparken,  2006’dan bu yana teknoloji alanında ilerlemek için girişimler yapan yerli şirket Porte, yeni kiralama pazar yeri uygulaması ORTAK ile alışveriş deneyimine yeni bir boyut kazandırıyor. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön