18 / 04 / 2024

Yeni projeler seçimleri bekliyor!

Yeni projeler seçimleri bekliyor!

1 Kasım seçimlerinin ardından İstanbul'da çok sayıda konut projesinde resmi satışların Kasım ayında başlaması bekleniyor. İşte Dragos'tan Topkapı'ya kadar yayılan, lansman için gün sayılan projeler...




Adam Kule


DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kulemde resmi satışlar Kasım ayında başlayacak. Rezidans ve ev-ofis tipinde dairelerin olacağı Adam Kule'de toplam 254 konut yer alacak. Dragos'ta yükselecek projede 1+0 ve 1+1 seçenekleri olacak. Adam Kule de hali hazırda lansman öncesi avantajlarla ön talep toplanıyor.



Beyaz Park Topkapı


Beyaz İnşaat'ın Topkapı'da hayata geçireceği Beyaz Park Topkapı, Kasım ayında görücüye çıkacak projelerden. 371 adet konut ve ticari alandan meydana gelen proje, 5 blok şeklinde tasarlandı. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer verilen Beyaz Park'ın 2017 Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 2 etaptan oluşan projenin ilk etabı Kasım ayında tanıtılacak.



İst Garden


Bayburtlu İnşaat, Esenyurt'taki İst Garden projesini Kasım'da satışa çıkarmayı planlıyor. 200 daireden oluşacak projede 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alacak. 2 blok şeklinde tasarlanan İst Garden'da; yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, basketbol sahası, kapalı otopark ve güvenlik hizmetleri sunulacak. 



Therra Park


Gök-an İnşaat tarafından hayata geçirilen Therra Park projesi Tarabya'da inşa ediliyor. 16 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Therra Park'ta 24 adet bahçe dubleksi, 24 adet çatı dubleksi ve 1 adet villa yer alacak. 49 üniteden oluşan proje, 12 blok ve 1 villa şeklinde tasarlandı. 

Projede çatı dubleksleri 223 metrekare ve 244 metrekare, bahçe dubleksleri 217-241 metrekare alanlarla dizayn edildi. 



Adım İstanbul


Adım İstanbul projesi ise Emlak Konut GYO güvencesiyle İntaya, İntes ve EYG Yapı ortaklığında Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. 

Toplam 615 konuttan oluşan Adım İstanbul'da 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2017 de yapılması hedefleniyor.



Demirli Park Plus


Kasım ayı içerisinde satışlarının başlatılması hedeflenen projelerden biri de, Demirli Park Plus. Demirli İnşaat tarafından Sahrayıcedit'te hayata geçirilen proje, toplamda 152 konuttan meydana geliyor. 2 bloklu Demirli Park Plus, 4 bin 781 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 



Posta



Geri Dön