24 / 04 / 2024

Yeni Sakarya Stadı 2016 yılında tamamlanacak!

Yeni Sakarya Stadı 2016 yılında tamamlanacak!

Başkan Toçoğlu, “Projemizde çalışmalarımız 2016 yılının başında tamamlanacak. Yeni statla Anadolu güneşi Sakaryasporumuzun yükselişi de devam edecek. İnşallah yeni stat; Sakaryaspor’un yeni anılarına, yeni zaferlerine uzun yıllar ev sahipliği yapacak” ded




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Çevre Yolu üzerinde yapımı tüm hızıyla devam eden Yeni Stadyum Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Maksimum 28 bin 160 kişilik kapasiteye sahip olacak projede çalışmaların yüzde 30’luk bölümünün tamamlandığını belirten Başkan Toçoğlu, üst yapı betonarme çalışmalarının ise yüzde 70’lik kısmının sona erdiğini ifade etti.


29 Adet Loca

Başkan Zeki Toçoğlu, “Açık otoparkları, çocuk oyun alanları, fuayeleri, büfeleri ve çok çeşitli sosyal alanlarıyla şehrimize önemli bir spor kompleksi kazandıracağız. Daha önce de ifade etmiştik; yeni statta 29 adet loca bulunacak. Böylelikle Sakaryaspor’a ciddi bir gelir kaynağı da oluşturmuş olacağız. Stada ulaşım konusunda da herhangi bir sorun yaşanmayacak. Alternatif ulaşım imkânlarını geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.


2016 Yılında Tamamlanacak

Başkan Toçoğlu açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “Sakarya’da sporun geleceği adına en önemli yatırımlardan biri olan projemizde çalışmalarımız 2016 yılının başında tamamlanacak. Yeni statla Anadolu güneşi Sakaryasporumuzun yükselişi de devam edecek. İnşallah yeni stat; Sakaryaspor’un yeni anılarına, yeni zaferlerine uzun yıllar ev sahipliği yapacak."


Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön