24 / 04 / 2024

Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Firma: Yeni Yapı İnşaat

Proje: Yeni Yapı Alibeyköy Projesi

Toplam 362 daire ve 12 ticari üniteden oluşan Yeni Yapı Alibeyköy Evleri ön satışlarının Mart ayında başlaması planlanıyor. Peki Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?




İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de inşa eidlen Yeni Yapı Alibeyköy projesi, 35 bin 856 metrekare alanda hayata geçiriliyor. 


Kapalı otopark, spor alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanakların planlandığı Yeni Yapı Alibeyköy'de ön talep toplanmaya başladı. 


Yeni Yapı İnşaat imzası taşıyan proje, İSKİ'nin altında  kalan arazide yükseliyor. 5. Levent projesine komşu konumunda bulunuyor. 


7 ve 8 katlı daireler ve tek katlı villa blokları şeklinde tasarlanan Yeni Yapı Alibeyköy projesinde 362 daire ve 12 ticari birim bulunuyor. 


Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Yeni Yapı Alibeyköy'de 2+1, 3+1 ve 4+1 ara katlar, bahçeli dubleks ve teras villalar yer alıyor. 


İnşaat başladıktan 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan proje için şu anda ruhsat bekleniyor. Yeni Yapı Alibeyköy'de ön satışların Mart ayında başlaması planlanıyor. 


Tel: 0212 311 11 22

Web: http://www.burasiyeniistanbul.com/

Sedef Oral/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön