25 / 04 / 2024

Yeni Yüzyıl Üniversitesi iç mimarlık bölümü için ilan verdi!

Yeni Yüzyıl Üniversitesi iç mimarlık bölümü için ilan verdi!

Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümü için Profesör Doktor, Doçent Doktor veya Yardımcı Doçent Doktor arıyor. Yeni Yüzyıl Üniversitesi bölüm için 2 kişilik kadro açtı...



Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörlüğünden:


Üniversitemiz ilgili Fakülteleri için aşağıda belirtilen Anabilim Dallarında 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca, öğretim üyesi alınacaktır. Kanuni şartları haiz adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’na bizzat başvurmaları gerekmektedir.

 

Yeni Yüzyıl Üniversitesi iç mimarlık bölümü için ilan verdi!

 

Adayların başvurularında, dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi ve eserleri ile onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora, doçentlik belgeleri, nüfus cüzdan fotokopisi, erkek adaylar için askerlik belgelerinin tasdikli örneği ve (4) adet fotoğraf teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Dr.Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi

Yılanlı Ayazma Caddesi, No: 26 Cevizlibağ-İstanbul Tel: 0212 444 5001


Geri Dön