16 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy, Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat imzası ile yükseliyor!

Yenitepe Kadıköy, Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat imzası ile yükseliyor!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Konut, home ofis, ticari alan ve sosyal alanların yer aldığı Yenitepe Kadıköy projesi Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat imzası ile yükseliyor...



Yenitepe Kadıköy projesi, 200 bin metrekare inşaat alanı üzerinde İstanbul Kadıköy'de  Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa  İnşaat imzası ile yükseliyor. 1.100 adet daireden oluşan proje 21 katlı 4 blok olarak inşa ediliyor.


Yenitepe Kadıköy projesinde bulunan blokların maksimum yüksekliği 80 metre olarak tasarlandı. 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde kurulan projenin 25 bin 700 metrekaresi peyzaj alanına, 2 bin 500 metrekaresi sosyal tesis alanına ayrıldı. 


1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin mevcut olduğu  Yenitepe Kadıköy  projesinde daire alanları 61 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor. Proje içerisinde konut, home ofis, ticari alan ve sosyal alanlar bulunuyor. 


Ön satışa çıkarılan Yenitepe Kadıköy projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL'den başlıyor. Proje içerisinde deniz manzaralı, bahçeli, geniş bahçeli ve yüksek tavanlı daireler bulunuyor. Projede teslimler inşaat ruhsatının alınmasından 24 ay sonra gerçekleşecek.


Yenitepe Kadıköy projesi içerisinde mevcut olan sosyal alanlar arasında fitness merkezi,sauna, vitamin bar, açılır kapanır havuz ve daha birçok olanak yer alıyor. Proje Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor.


Yenitepe Kadıköy, Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat imzası ile yükseliyor!


Telefon: 0 216 576 49 50

Web Adresi: http://www.nuhogluinsaat.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön