29 / 03 / 2024

Yenitepe Kadıköy'ün lansmanı yapıldı: Metrekaresi 4 bin 400 TL!

Yenitepe Kadıköy'ün lansmanı yapıldı: Metrekaresi 4 bin 400 TL!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat girişimi ile hayata geçirilen Yenitepe Kadıköy projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projenin metrekare birim fiyatı 4 bin 400 liradan başlıyor...




20 yılı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe özellikli projelere imza atan  Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa  İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu  Yenitepe Kadıköy  karma projesini hayata geçiriyor. Uzun zamandır merakla beklenen projede A+ kalitesinde 1.100 konut inşa edilecek



20 yılı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe özellikli projelere imza atan Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'de konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu “Yenitepe Kadıköy” karma projesini hayata geçiriyor. Uzun zamandır merakla beklenen projede A+ kalitesinde 1.100 konut inşa edilecek. Metrekaresi 4.400 TL'den başlayan fiyatlarla ön satışa çıkan “Yenitepe Kadıköy” hakkında Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, “Fikirtepe, İstanbul'un en gözde semti olacak. Kısa sürede metrekare fiyatları 6.000 doları bulacak. 5 yıl içinde 1.5 milyon metrekare alanda 40-50 bin konutun yer alacağı Fikirtepe, İstanbul'un merkezinde modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan tek semt olacak. İstiklal, Bağdat, Abdi İpekçi, Nispetiye ve Rumeli caddelerinin kalitesinde 5 ana cadde, tek bir semtte yürüyüş mesafesinde yeniden doğacak” dedi.


Yenitepe Kadıköy ün lansmanı yapıldı: Metrekaresi 4 bin 400 TL!

Türkiye'nin sembol yapıları arasına giren pek çok projede imzası bulunan Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nın en merkezi lokasyonu Kadıköy Fikirtepe'de “Yenitepe Kadıköy” projesinin ön satışlarına başladı.İstanbul'un diğer lokasyonlarındaki benzer projelerden farklı olarak,1,5 milyon metrekarelik alanda 5 yıl içinde yaklaşık 40-50 bin konutun yer alacağı Fikirtepe'de hayata geçen “YenitepeKadıköy”de A+ kalitesindeki konutlar B-B+ fiyatlarla satışa çıkacak. 


“İstiklal, Bağdat, Abdi İpekçi, Nispetiye ve Rumeli Caddeleri tek bir semtte”


İstanbul FourSeasonsOtel'de düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında,Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu,“Fikirtepe 1800'lü yıllarda fikir üretilen bir merkezmiş. Dönüşümle birlikte tekrar eski kimliğine kavuşacak. 5 yıl içinde 1,5 milyon metrekare alanda hepsi birbirinden iddialı yaklaşık 50 bin konut yer alacak. İstanbul'un merkezinde, 5 ana arteri bulunan, bulvar ve caddelerin yer alacağı, planlı yapılaşmışyeni bir semt doğacak. Fikirtepe'de İstiklal, Bağdat, Abdi İpekçi, Nispetiye ve Rumeli Caddelerinin kalitesinde 5 ana cadde tek bir semtte yürüyüş mesafesinde bulunacak. Dünyanın önemli markaları, restoran ve galeriler bu caddelerde yer almak için yarışacak. Bizim projemiz “YenitepeKadıköy”deA+ kalitesinde 1.100 daireyi 4.400 TL'ye ön satışa çıkardık. Kısa sürede metrekare fiyatları 6.000 dolara ulaşacak. Çünkü İstanbul'un merkezinde tüm ihtiyaçları karşılayacak karma projelere sahip bu kadar geniş bir semt yok” dedi.


 Yenitepe Kadıköy ün lansmanı yapıldı: Metrekaresi 4 bin 400 TL!


“Ortak mahalle kültürünü içinde barındıran bir yaşam”


“YenitepeKadıköy”ünKadıköy'lü olmanın tüm avantajlarını sağlayacağını belirten Ali Nuhoğlu şunları söyledi:

“Birçok yanıyla benzersiz “Yenitepe Kadıköy”birbirine bağlananbulvarları ve sosyal donatıları ile ortak bir mahalle kültürünü içinde barındıran, şehirden yalıtılmamış bir yaşam sunuyor.Konut, home-ofis, ticari alan ve sosyal alanları bir arada bulunduruyor. Bunların yanısıra, metro ve metrobüs gibi ulaşım araçlarına yürüyüş mesafesinde. Yenitepe Kadıköy, üçgen forma sahip mimari yapısı, bakış açısındaki fark yaratan perspektifi ve yine farklı ışık açıları ile mimarinin getirdiği ayrıcalığı yaşama katıyor. Deniz manzaralı dairelerin yanısıra, bahçeli ve geniş balkonlu, yüksek tavanlı galerili - Duble Height özelliği olan nefes aldıran daireler ile konut sahibi olmak isteyenleri ve bununla beraber yatırımcılarıda buluşturuyoruz. Projede kullanılan tüm malzemeler çevreci ve doğaya uyumlu olması koşuluyla dikkatle seçildi. Yenitepe Kadıköy'de bu seçimin kalitesini belgelemek için Leed Gold sertifikası almak üzere yola çıktık. İşletme maliyetlerini asgariye indirdik.”



Yenitepe Kadıköy ün lansmanı yapıldı: Metrekaresi 4 bin 400 TL!


“Çamlıca, İstanbul Boğazı, Tarihi Yarımada manzarası”


Ali Nuhoğlu,“Bildiğiniz gibi Fikirtepe'de başka konut projeleri de yer alacak. Yenitepe Kadıköy'de yıkım aşaması, konut sahipleriyle yaptığımız anlaşmalar, proje ve satış hazırlık sürecindeki profesyonel yaklaşımımız, mimari çizgimiz ve özel buluşma alanları yaratma çabamızgibi birçok konu ile Türkiye için alanında örnek olacak bir ilke imza atıyoruz.Projemiz 21 katlı blokları ile çok yüksek olmamasına karşın, Fikirtepe'nin en yüksek tepesinde yer almasıyla kot farkı avantajına sahip. Bu özelliğiyle belirli katlar itibariyle daireler Çamlıca, İstanbul Boğazı ve Tarihi Yarımada manzarasına sahip olacak. Gün ışığından optimum yararlanan atriumlar konut sahiplerinin paylaşımına açık ve unutulmaya yüz tutan komşuluk ilişkilerini yeniden canlandıracak ortak sosyal alanlara sahip.İki kuleyi birbirine bağlayan köprüde oluşturulan sosyal tesis, konut sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını her mevsim karşılayacak şekilde planlandı.Açılır kapanır tavanıyla hizmet verecek havuzun yanında, fitnessmerkezi,sauna ve vitamin bar sunulan ayrıcalıklı hizmetlerden sadece bir kaçı diyebiliriz” dedi.



Yenitepe Kadıköy ün lansmanı yapıldı: Metrekaresi 4 bin 400 TL!



Metro, metrobüs ve E-5 dahil olmak üzere alternatifli yol seçeneği


Tasarımı TabanlıoğluMimarlık'ın imzasını taşıyan üçgen yapılı mimari formu, yeşil alanları ve sosyal imkânları ile dikkat çeken projede, 21 katlı 4 blokta, büyüklükleri 61 - 302 metrekare arasında değişen 1+1'den 4+1'e kadar pek çok farklı daire alternatifi bulunuyor. Duvarlarla bölünmemiş bir mahalleden oluşacak olan “YenitepeKadıköy”de; yüksek tavanlı ve galeri özelliği olan DoubleHeight Daireler ve yaz- kış kullanılabilecek üstü açılıp kapanabilen havuz alanları da yer alacak.


Metro, metrobüs ve E-5 dahilolmak üzere sahil yolundan çevre yoluna birçok alternatifli kolay yol bağlantıları ile Kadıköylü olmanın tüm imkan ve cazibelerini sakinlerine sunacak olan “Yenitepe Kadıköy”; İstanbul'un en eski yerleşim yeri olan Fikirtepe'nin var olan dokusuyla bütünleşmenin yanı sıra bölgeye farklı bir kent temposunu yakalayan yaşam modeli de sunacak. 

Yenitepe Kadıköy ün lansmanı yapıldı: Metrekaresi 4 bin 400 TL!


"Kadıköy semtinin uzantısı, çağdaş bir yaşam alanı"


TabanlıoğluMimarlık'tan Mimar Murat Tabanlıoğlu projeye ilişkin olarak, “Yenitepe Kadıköy, özel alanların ortak alanlarla, yüksek yapılanmanın yeşil düzenlemelerle dengelendiği; Kadıköy semtinin bir uzantısı olarak çevresindeki yeni gelişmelere öncülük edecek çağdaş bir yaşam alanı sunuyor. Genel planlamada farklı perspektiflerde yerleştirilen konut kütlelerinde, bulunduğu arazinin konumunun da sağladığı avantajla,  her bir konut birimine geniş açı ve yüksek katlara kesintisiz manzara kazandırıldı. İstanbul'un geleneği olan semtlerinde olduğu gibi,sokak yaşamını ve buradaki canlığı projenin bir parçası olarak değerlendirdik. İki komşu ada arasında yeşil alanın sürekliliğini sağlayarak birbiriyle bütünleştirdik; doğal bir rekreasyon ve gezi alanı oluşturduk” dedi.


Yenitepe Kadıköy ün lansmanı yapıldı: Metrekaresi 4 bin 400 TL!


İstanbul'un merkezinde nefes alan proje


Asya'dan Avrupa'ya geçiş noktasına hakim bağlantı yolları üzerinde, Anadolu yakasının en merkezi ilçesi Kadıköy'de yer alan “Yenitepe Kadıköy” ile kolay erişilen, İstanbul'un profili en yüksek noktalarından biri olmak hedefiyle cazip bir yaşam merkezi oluşturuluyor. 


D-100 Karayolu ve Çevre Yolu'nun yanı sırametro, metrobüs ve E-5'ten geçen tüm toplu taşıma araçlarına yürüyerek ulaşım yakınlığı ileFikirtepe'de yer alan diğer adalardan farklı özelliklereprojede; daireler arasında bırakılan mesafe ve alternatif açılar sayesinde, Tarihi Yarımada'dan Adalar'a kadar İstanbul'un farklı panoramalarına sahip konut seçenekleri yer alıyor.


 Yenitepe Kadıköy ün lansmanı yapıldı: Metrekaresi 4 bin 400 TL!


İki komşu ada arasında yeşil alanın sürekliliğisağlanarak birbirine bağlanan proje alanında, peyzajla desteklenen doğal bir rekreasyon ve gezi alanı oluşturuluyor. Kullanılacak tüm bitki örtüsünün12 aya yayılan renklenme ile insanbioritmine ciddi bir katkı sağlamak üzere seçildiği “YenitepeKadıköy”de ayrıca, tüm bahçeler olabildiğince az su ihtiyacıolan bitki türleri ile de doğaya eş bir yaşantıya odaklanılıyor.


Yenitepe Kadıköy ün lansmanı yapıldı: Metrekaresi 4 bin 400 TL!


Kafe, dinlenme alanları ve özellikli terasları ileher yaştan sakinin bir araya gelebileceği alanları da içeren projenin sosyal tesislerinde yaz-kış kullanıma uygunkapalı yüzme havuzu, fitness salonu, dinlenme ve vitamin bar alanları da yer alıyor. Sakinlerine tüm ihtiyaçları için market, kuaför, kuru temizleme verestoranları içeren ticari ünitenin sunulduğu “Yenitepe Kadıköy” ayrıca, bölgedeki tüm üniversite, hastane ve AVM'lere yakınlığı ile de merkezi konumunun tüm avantajlarını yansıtacak.  


Yenitepe Kadıköy ün lansmanı yapıldı: Metrekaresi 4 bin 400 TL!


Yenitepe Kadıköy'den dikkat çeken rakamlar

Toplam Arsa Alanı    30.000 m²  

Toplam İnşaat Alanı    200.000m² 

Toplam Daire Sayısı    1.100

Toplam Peyzaj Alanı    25.700 m² 

Toplam Blok sayısı    4 

Maksimum Bina Yüksekliği    80 m.

Kat sayısı    21 kat + 5 kat baza+4 bodrum kat

Sosyal Tesis Alanı    2500 m²

Yenitepe Kadıköy projesinin tanıtım filmi için tıklayınız

Yenitepe Kadıköy basın toplantısı 1. bölüm için tıklayınız

Yenitepe Kadıköy basın toplantısı 2. bölüm için tıklayınız

Yenitepe Kadıköy basın toplantısı 3. bölüm için tıklayınız

Yenitepe Kadıköy basın toplantısı 4. bölüm için tıklayınız

Ali Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy projesini anlatıyor. İzlemek için tıklayınız

0 216 576 49 50

http://www.nuhogluinsaat.com.tr/



projeye sor



Geri Dön