16 / 04 / 2024

Yeşil Global İnşaat, Yeşil İnşaat'taki paylarını alıyor!

Yeşil Global İnşaat, Yeşil İnşaat'taki paylarını alıyor!

Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, önemli nitelikteki işlem tanımına giren Yeşil Global İnşaat'ın yüzde 65,44'nin Yeşil İnşaat'a 282 milyon 314 bin 5 TL bedel ile satın alınarak Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik'e iştirak edilmesi teklif edildi.




Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. 


Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, önemli nitelikteki işlem tanımına giren Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik'in yüzde 65,44'nin Yeşil İnşaat Gayrimenkul'e 282 milyon 314 bin 5 TL bedel ile satın alınarak Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik'e iştirak edilmesi teklif edildi. 


Teklif genel kurulun müzakeresine sunulmuş, gerek fiziki ortamda gerekse elektronik ortamda söz alan olmadığından teklif oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.


Açıklama:

29.09.2016 tarihinde yapılan Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda,

Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, önemli nitelikteki işlem tanımına giren Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş.'nin, % 65,44'nin Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Tic. A.Ş'den 282.314.005 TL bedel ile satın alınarak Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş.'ye iştirak edilmesi teklif edilmiş, teklif genel kurulun müzakeresine sunulmuş, gerek fiziki ortamda gerekse elektronik ortamda söz alan olmadığından teklif oylanmış ve oy birliği ile kabul edilmiştir. Dolayısıyla işbu gündem maddesine olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten herhangi bir pay sahibimizin olmaması nedeniyle ayrılma hakkı kullanılmayacaktır.


Şirketimizin 29.09.2016 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Belgeleri olan Toplantı Zaptı ve Hazır Bulunanlar Listesi açıklamamız ekinde yer almaktadır.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Dosya için tıklayın




Geri Dön