28 / 03 / 2024

Yeşil GYO, Innovia 4'ü Sil Taksit kampanyasıyla sundu!

Yeşil GYO, Innovia 4'ü Sil Taksit kampanyasıyla sundu!

Yeşil GYO tarafından özel sektörde gerçekleştirilen en büyük konut projesi olan Innovia 'nın son etabı ve son fırsatı olan Innovia 4,   sadece %4 peşinat, banka kredisiz 4 yıl 0 faiz gibi her bütçeye uygun, çeşitli ödeme seçenekleri ile satışa sunuldu



Türkiye 'de bir ilk olan “Sil Taksit ” fırsatı ile ev sahibi olmak isteyenlere farklı avantajlar sunan Innovia 4. Etabı Innovia Projesi 'nin son etabı ve son fırsatı olacak.

İnşaat sektöründeki uluslararası deneyimi, doğanın ve teknolojinin sunduğu olanakları bütünleştiren proje anlayışı ile farklı ve renkli bir yaşam merkezi yaratan Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž, 14 bin konutluk dev yaşam projesi Innovia 'nın son etabı olan dördüncü fazı 09 Haziran 2011 tarihinde satışa sunuldu.

Innovia Projesi dördüncü ve son etabı ile bütünleşiyor …

Yeşil GYO, Beylikdüzü 'nde yer alan tamamı 4 Etap ve 14 bin konuttan oluşan Innovia Projesi 'yle Türkiye 'de ilk kez özellikle orta gelir grubunun çok cazip fiyatlarla, kaliteli ve yüksek standartlarda ev sahibi olmasına fırsat yarattı. Innovia 'nın 1, 2 ve 3. etaplarında büyük bir satış başarısı yakalayan Yeşil GYO, kısa sürede projenin ilk üç etabının satışını tamamlayarak daire sahibi olanların bir evden çok daha fazlasının sunulduğu Innovia 'da keyifle yaşama başlamalarını sağladı. Satışı komple tamamlanan ilk üç etabın ardından dördüncü ve son etabın çalışmalarını da hızla tamamlayan Yeşil GYO, Aralık 2013 itibariyle teslim edilmeye başlanacak Innovia 4 ile 4.750 aileyi daha hayallerinin evine kavuşturacak.

Innovia 'dan bir ilk daha!

Arkadaşlarla biz bize “Sil Taksit ” hepimize …

Innovia 4 ayrıcalığını dostlarınızda birlikte yaşamak istemez misiniz Biz arkadaşlarınızla birlikte olmaktan mutlu olacağınızı düşünerek sizlere özel “Sil Taksit ” avantajını başlattık. Yeni satışa sunulan Innovia 4. Etaptan ev sahibi yaptığınız her yakınınız için, sizin 2 taksitinizi biz ödüyoruz. Kişi sınırlaması olmayan bu kampanyamız siz Innovia müşterilerimize özel olarak uygulanacak görülmemiş bir fırsattır. Sil Taksit fırsatı ile sevdiklerinizle birlikte ayrıcalıklı bir projede keyifli bir hayat geçirecek, hem de taksitlerinizi biz ödeyeceğiz.

Yüzde 4 peşin, gerisini siz seçin!

Innovia Projesi ile dileyen herkesin ev sahibi olabileceğini gösteren Yeşil GYO, projenin diğer etaplarında uyguladığı ödeme avantajlarını Innovia 4. etap içinde uyguluyor. Dördüncü etabın satışlarında yine banka kredisiz, 4 yıl 0 faiz, %4 peşinat gibi çok avantajlı farklı ödeme seçenekleri sunan Yeşil GYO, ev sahibi olmak isteyen herkes için fırsat yaratıyor. Müşterilerine %4 peşin gerisini siz seçin diye seslenen Yeşil GYO, ev sahibi olmak isteyenlere birçok farklı ödeme seçeneği sunarken kişilere ödemeleri kendi imkanlarına göre ayarlama şansı da veriyor. 84.000 TL 'den başlayan avantajlı fiyatlar, satış ofisinde kişiye özel ödeme planı oluşturabilen Yeşil GYO, müşterilerine farklı avantajlar sunuyor.

Innovia 'nın son faz ve son fırsatı olan 4. etabında 49-59 metrekare aralığında 1+1 daireler, 91-122 metrekare aralığında 2+1 daireler ve 120-135 metrekare aralığında 3+1 daireler yer alıyor.

www.innovia.com.tr

www.yesilgyo.com


Geri Dön