19 / 04 / 2024

Yeşil GYO İnnovia Suites ne zaman teslim?

Yeşil GYO İnnovia Suites ne zaman teslim?

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Suites

Yeşil GYO İnnovia Suites ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Yeşil GYO, İnnovia Suites projesi adıyla İstanbul Tuzla - İçmeler'de ve Beylikdüzü'nde iki proje hayata geçiriyor...




İnnovia Suites projeleri Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.  İnnovia Suites  adıyla İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde ve Anadolu yakasında Tuzla - İçmeler bölgesinde yükseliyor.


Yeşil GYO İnnovia Suites ne zaman teslim sorusundan önce projeler hakkında bilgi verelim. İnnovia Suites projelerinde 24 bin lira vererek, 15 günlüğüne daire tapusu sahibi olunabiliyor. İnnovia Suites satış ofisi ile 0212 414 08 00 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz.



Yeşil GYO İnnovia Suites ne zaman teslim?


Yeşil GYO İnnovia Suites ne zaman teslim sorusuna İnnovia Suites Tuzla - İçmeler projesinde Haziran 2014 yılı olarak cevap veriliyor. İnnovia Suites Tuzla projesi içerisinde spa, açık / kapalı havuzlar, buhar ve tuz odaları bulunuyor.


Yeşil GYO İnnovia Suites projelerinin ödeme koşulları kapsamında yüzde 40 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra, geriye kalan yüzde 60 bakiye tutarı  Yeşil GYO  bünyesinde 18 ay vade farksız olarak yapılıyor.



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



İnnovia Suites Yeşil GYO iletişim

Telefon: 0212 414 08 00

Web Adresi: www.innoviasuites.com


projeye sor



Geri Dön