25 / 04 / 2024

Yeşil GYO Premium Emlak Sistemi detayları!

Yeşil GYO Premium Emlak Sistemi detayları!

Firma: Yeşil GYO

Proje: Premium Emlak Sistemi

Yeşil GYO Premium Emlak Sistemi detayları kapsamında geçerli olan projeler kapsamında İnnovia Suites Beylikdüzü, İnnovia Suites Tuzla ve de İnnovia 4. etap projeleri olarak belirlendi



PES ( Premium Emlak Sistemi), Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından geliştiriliyor. Herkese gayrimenkul sahibi olmanın yolunu açan sistemde  Yeşil GYO  remium Emlak Sistemi uygulaması kapsamında iki kat fazla kira garantili konut sahibi olunuyor. 


PES ( Premium Emlak Sistemi) geçerli olan konut projeleri İnnovia Suites Beylikdüzü, İnnovia Suites Tuzla ve İnnovia 4. etap olarak belirlendi. 


PES ( Premium Emlak Sistemi) kapsamında InnoviaSuites projesinde Yeşil GYO ile anında kiralayarak düzenli gelir sahibi yapıyor. Yıllık yüzde 10 kira geliri ile her yıl yüzde 2.5 oranında artış sağlanıyor. Ödemeler tamamlandıktan sonra tapu teslimi yapılıyor. 


PES ( Premium Emlak Sistemi) kapsamında tapu değeri, gayrimenkulün aylık kira getirisi minimum 200 katsayısıyla çarpılarak belirlenir. Yıllık kira artışıyla her yıl değeri artan bir tapunun sahibi olabiliyorsunuz. Dönem tapunuzu satın almanızın 3’üncü yılından itibaren değer artışına göre tapunuzu,arzu ettiğiniz bir Yeşil GYO projesinde takas etme imkanına da sahip oluyorsunuz. 


PES ( Premium Emlak Sistemi) kapsamında kira gelirinden feragat eder ve günlük 25 Euro işletme gideri ödersiniz. 1 yıl içinde kullanmadığınız zamanlarda kira gelirinizi almaya devam ediyorsunuz. Sadece satın aldığınız dönemde değil zincirdeki diğer işletmelerde de faydalanıyorsunuz 


Yeşil GYO  Premium Emlak Sistemi  iletişim

Telefon: 0850 333 7 737

Web Adresi: www.pes-sistem.com


projeye sor



Geri Dön