25 / 04 / 2024

Yeşil Vadi Evleri'nde 179 bin TL'ye!

Yeşil Vadi Evleri'nde 179 bin TL'ye!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeşil Vadi Evleri, İstanbul'un gelişimi ile dikkat çeken bölgelerinden biri olan Kurtköy'de yer alıyor



Proje, Sabiha Gökçen Havaalanı, alışveriş merkezleri, Formula 1 pisti, üniversiteler ve uluslararası fuar alanı projelerine yakın konumu ile yaşamı kolaylaştırıyor. Sadece  3+1 dairelerin yer aldığı projede fiyatlar ise 179 bin TL'den başlıyor.

Yeşil Vadi Evleri, Aydos Ormanları'nın temiz havası ve yeşilin farklı tonlardaki rengini sergilediği manzarasına komşu olma fırsatı sağlıyor. Şehrin karmaşasından ve stresinden uzak, dingin ve huzurlu bir hayat sunan projede yaşam 2010 yılı Mayıs ayında başlayacak. 16 dönüm arazi üzerinde 6 blok ve 192 daireden oluşan Yeşil Vadi Evlerin'de, 3+1 dairelerin fiyatları 179 TL ile 250 TL arasında değişiyor.

Yeşil Vadi Evleri'nde açık yüzme havuzu, spor salonu, site içerisindeki yürüyüş parkuru temiz havanın eşliğinde spor yapma imkanı sağlıyor. Projede, keyifli sohbetler için kamelya, çocuklar için de oyun parkı yer alıyor.

Yeşil Vadi Evleri'nin satış ve pazarlamasını üstlenen RE/MAX Vega 2 Ofisi'ne 0262 643 43 48 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Geri Dön