18 / 04 / 2024

Yeşildağ İnşaat yoluna Mari Grup olarak devam edecek!

Yeşildağ İnşaat yoluna Mari Grup olarak devam edecek!

Kağıthane ve çevresinde hayata geçirdiği Mari Grup kurumsal kimliğini yeniledi, şirket Yeşildağ İnşaat isminin yanında iletişim stratejileri ve kurumsal kimliğini değiştirdi.




Kağıthane ve çevresinde hayata geçirdiği lüks konut projeleriyle yeni yaşam standartlarını belirleyen Mari Grup, marka ismiyle birlikte kurumsal kimliğini de yeniledi. 


En iyi fiyat avantajıyla şehrin merkezinde, ulaşılabilir lüks konut projeleri inşa eden Mari Grup, Yeşildağ İnşaat isminin yanında iletişim stratejileri ve kurumsal kimliğini değiştirdi. Bundan böyle Yeşildağ İnşaat’a şirket markaları çatısı altında yer verecek Mari Grup, müşterileri ihtiyaçlarına daha kaliteli ve iyi cevap verebilmek adına ilerliyor. 


Herkesi bir ev sahibi yapmayı hedefleyen Mari Grup, iddialı yatırımlarıyla emlak sektörüne yön verirken, satılık ve kiralık daireleriyle Kağıthane’yi eski ününe kavuşturuyor. Kentsel dönüşümü farklı bir boyuta taşıyan Mari Grup, şehrin kalbinde güvenli, sosyal ve fırsatlarla dolu bir yaşam vaat ediyor.  Lokasyon olarak, E-5, TEM, toplu taşıma araçları, hastane gibi alanlarlara yakınlığıyla dikkat çeken projeler tasarlayan Mari Grup, sunduğu avantajlarla herkese özel hissettirmeyi hedefliyor. 


Mari Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan; “Yeni grup şirketimiz Mari ile emlak ve inşaat sektörünü canlandırmaya hazırlanıyoruz. Merkezi lokasyonda, lüks fakat ulaşılabilir, avantajlı yatırımlar gerçekleştirerek sektöre farklı bir soluk getiriyoruz. İnsanları, aileleriyle gerçek İstanbul’un merkezinde ev sahibi yapmak mutluluk ve gurur verici. Stratejilerimiz her zaman bu yönde olacak. Artık yeni kurumsal kimliğimiz ve iletişim dilimizle müşteri ihtiyaçlarına daha iyi cevap vereceğiz. Önümüzdeki dönem projelerimiz için heyecanlıyız.” ifadeleriyle sektörün yükselen yıldızı olmayı hedeflediklerini vurguladı. 



Mari Grup” çatısı altında dönüşüme devam ediyoruz. 


Kağıthane’de daha iyi bir yaşam vaadiyle lüks ve ulaşılabilir kentsel dönüşüm projelerini hayata geçiren Yeşildağ İnşaat, yeni ismi “Mari” ile yoluna devam ediyor. Değişen ve yenilenen inşaat dünyasına uyum sağlamak ve müşterileriyle iletişimini kuvvetlendirmek adına bu yeni marka ismiyle ilerleyen Mari Grup, bundan böyle Yeşildağ İnşaat’ı grup markalarından biri olarak konumlandıracak. 


Mari Güvenlik, Mari İnşaat, Yeşildağ gibi pek çok markayı bünyesinde barındıran Mari Grup, portföyünü genişletirken kurumsal kimlik ve iletişim stratejilerinde de değişikliğe gidiyor. Müşteri ihtiyaçları ve isteklerine daha duyarlı yaklaşmak adına değişen Mari Grup, bu yeni dönemde gittikçe güçleniyor. İnşaat sektörünü, verdiği güvenle yönlendirmeye devam eden marka, yeni yüzü ile şehrin kalbinde müşterilerine kusursuz ve lüks yaşam alanları sunuyor. Farklı konut projeleriyle gereksinimlerinizi karşılamayı sürdüren Mari, yeni stratejik atılımlarıyla yatırım alanında tüm dikkatleri üzerine çekecek.  



Geri Dön