25 / 04 / 2024

Yetkin Gayrimenkul, üniversite arazisi arıyor!

Yetkin Gayrimenkul, üniversite arazisi arıyor!

Yetkin Gayrimenkul, Tarihi yarımada, Üsküdar ve Pera bölgelerinde üniversite arazisi arıyor



Yetkin Gayrimenkul, İstanbul’da eğitim faaliyetlerini sürdürmekte olan bir vakıf üniversitesi için arazi arıyor. Tarihi yarımada, Üsküdar ve Pera bölgelerinde aranan arazi, 20 bin metrekare ile 40 bin metrekare arasında ve eğitim binası olarak kullanılmaya uygun olması gerekiyor.

Kiralama halinde en az 20 yıl süreyle kiralanabilir olması aranan arazide, öğrenci giriş çıkışlarının rahat ve güvenli olabilmesi için araçla giriş imkanının bulunması gerekiyor. İstanbul’un merkez noktalarına en fazla 30 kilometre uzaklıkta olması tercih sebebi.

Teklif sahiplerinin 30 Temmuz 2010 gününe kadar aşağıdaki talep edilecek bilgi ve belgelerle, Üsküdar’da bulunan Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ’ye, elden veya posta yoluyla ulaşması gerekiyor.

Başvuru sahiplerinden talep edilecek bilgi ve belgeler:

*Gayrimenkule ilişkin güncel tapu kaydı
*Mevcut olması durumunda onaylı mimari projesi, mevcut değilse vaziyet planı, kat planları, restorasyon vs. projeleri
*Yapı ruhsatı veya yapı kullanma izin belgesi
*Tescilli tarihi yapı olması durumunda kültür ve tabiat varlıkları koruma kurul karar örnekleri
*Binaya ve araziye ilişkin fotoğraflar, halihazır harita, mer’i imar durum belgesi, kadastro plan örneği
*Gayrimenkulün açık adresinin ve teklif edilen satış bedelinin yazılı olduğu gayrimenkulün maliki veya yasal temsilcisince imzalanmış, ilgisinin iletişim bilgilerini de içerir teklif mektubu

Melek Güner/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Detaylı bilgi için tıklayınız...


Geri Dön